Benelux Event Awards

Apr 24, 2024, 9:58
BEA 2016 : voorstelling cases 20 en 21

BEA 2016 : voorstelling cases 20 en 21

09 februari 2016

De volgende weken laat Eventnews.be u, in absolute exclusiviteit, elke dag één of meerdere BEA finale cases ontdekken. In totaal zijn dit 21 voorstellingen van succesvolle cases die u als professional moet gezien hebben!

Alle - maar dan ook alle - details worden u trouwens LIFE meegegeven tijdens de BEA SNEAK PREVIEWS, voorstellingen van de cases life gebracht door de organisatoren, tussen 1 en 16 februari in verschillende knappe locaties te Antwerpen. Een volledig overzicht van de agenda is te vinden via deze link.

Deel 20/21 : MeetMarcel | Alpro

Provamel International Bloggers event

Creëren van brand awareness bij internationale bloggers door een kleinschalig event met maximaal creatief toegevoegd waarde.

Alle info omtrent MEETMARCEL : www.meetmarcel.be/corporate-events

Deel 21/21 : Event Masters | Audi Brussels

Tune in - Family Festival

Op 17 oktober nodigt Audi Brussels haar personeel uit om op een unieke manier de Audi site te Vorst te komen ontdekken. Speciaal voor deze dag maakt Event Masters Radio Audi op FM frequentie 102.8. Het wordt een wervelende mix van interviews, favoriete muziek, sfeerverslag en optredens, maar ook praktische info wordt via dit medium verspreid. Bv volle parkings, afvalplan, verloren kindjes,... Deze uitzending linken we aan een waar familie festival met tal van activiteiten, animaties en attracties.

Alle info omtrent EVENT MASTERS : www.eventmasters.be

of de BEA awards: www.bea-awards.be

Meer van BEA Awards :