Audiovisueel

Sep 29, 2020, 14:41
Panasonic presenteert tijdens ISE 2020 zijn IP/IT-centric platform, dat naadloos projectie-, display- en camera-oplossingen verbindt

Panasonic presenteert tijdens ISE 2020 zijn IP/IT-centric platform, dat naadloos projectie-, display- en camera-oplossingen verbindt

22 januari 2020

Panasonic zal op ISE 2020 de toekomst van glass-to-glass oplossingen voor de AV-wereld voorstellen. Met behulp van het recentste en nieuwe IP/IT-centric platform, zal het bedrijf laten zien hoe het de volledige keten van de productie van content kan vereenvoudigen en uitvoeren, van het opnemen en mixen tot en met de distributie en het weergeven.

De convergentie van AV- en IP-technologie zal gedemonstreerd worden in de eSports arena van Panasonic, naast een reeks andere show-stopping ervaringen.

De eSports arena

Met eSports, de snelst groeiende sector in de AV-industrie, zal Panasonic een eigen eSports-arena creëren waar aan de bezoekers wordt gevraagd om in real time deel te nemen. De arena combineert Panasonic's nieuwste live-entertainment en industriële innovaties, zoals het IP/IT-centric platform, 8K region-of-interest (ROI) camerasysteem en de 4K-switcher. Ook krachtige 4K-laserprojectoren, zoals 's werelds lichtste en meest compacte 50.000 lumen 4K-laserprojector, en grootformaat professionele displays worden voorgesteld. Bezoekers kunnen ook een glimp opvangen van de aankomende nieuwe ultracompacte, lichte 30.000 lumen laserprojector.

Het digitale museum

Met behulp van wand- en vloerprojectie zal Panasonic een werkelijk meeslepende en onvergetelijke ervaring creëren in de vorm van een interactieve real-time digitale museumtentoonstelling. De attractie wordt gevormd door de laserprojectoren van Panasonic in combinatie met 's werelds eerste zero offset Short-Throw lens met zoom en shift, en 4K high-end displays.

Innovatieve geïntegreerde AV-oplossingen

Stap in de technologische wereld van Panasonic om alle mogelijkheden van geïntegreerde AV-oplossingen te verkennen. Met een uitgebreide reeks projectoren, lenzen en professionele displays leren bezoekers hoe Panasonic de totale cost-of-ownership kan helpen verminderen en innovatie kan stimuleren om fascinerende belevingen voor eindgebruikers in elke omgeving te creëren.

Actief leren

In zijn geavanceerd klaslokaal zal Panasonic demonstreren hoe zijn nieuwste visuele en Pro-AV-technologieën het leren en interacties op afstand kunnen verbeteren. Opleiders krijgen zo de vrijheid om een studentgerichte, actieve leeromgeving te creëren. Hier kunnen studenten in kleine groepen werken met behulp van interactieve schermen en de resultaten vervolgens delen op grote projectieschermen.

Zakelijke samenwerking

In de interactieve vergaderzaal van de toekomst kunnen deelnemers plaatsnemen voor een hands-on ervaring met het brede aanbod aan samenwerkingsoplossingen van Panasonic. Deze variëren van draadloze presentatiesystemen en exclusieve all-in-one displayoplossingen tot kosteneffectieve manieren om content te creëren, op te nemen en te delen.

"Bezoekers die de Panasonic ervaringen komen bekijken, zullen de adembenemende mogelijkheden van onze geïntegreerde AV-oplossingen kunnen aanschouwen. Dit allemaal in een verscheidenheid van verschillende bedrijfs-, leer- en entertainment-omgevingen. Zij worden geïnspireerd om deze mogelijkheden in hun eigen leven te beleven", aldus Hartmut Kulessa, European Marketing Manager bij Panasonic Business.

Panasonic is te vinden op Booth1-H20, Hal 1, in de RAI in Amsterdam, van 11 tot 14 februari 2020.