Audiovisueel

Jan 22, 2020, 3:53
Rent-All neemt Phlippo Group over

Rent-All neemt Phlippo Group over

19 maart 2019

Rent-All, een dry-hire verhuurbedrijf gespecialiseerd in rigging, licht-, video- en audioapparatuur, heeft Phlippo Group, gevestigd te Lier, overgenomen. Phlippo Showlights zal verder gaan onder de naam Rent-All België bvba. Phlippo Productions zal blijven doordraaien, zoals het al 55 jaar doet, en haar klanten blijven voorzien van hoogwaardige producties.

Met deze overname zet Rent-All een verdere stap in haar strategisch beleid om ‘Your equipment supplier in Europe’ te zijn.  Door deze overname krijgt Rent-All een aanzienlijk grotere voorraad apparatuur tot haar beschikking, waardoor nog beter ingespeeld kan worden op de wensen van de klanten door middel van een breder en sterker aanbod van materiaal, volledig up-to-date, om aan elke marktvraag te kunnen voldoen.  Deze keuze tot het creëren van een nog grotere schaal is een volgende stap in ons streven om uw one-stop shopping partner te zijn voor licht, geluid, rigging en video.

De huisvesting van Phlippo Productions in Nederland zal te zijner tijd worden geïntegreerd in de huidige locatie van Rent-All in Amsterdam. Phlippo Duitsland zal overgaan naar de locatie van Rent-All-in Castrop Rauxel, Duitsland.  Vanuit het Belgische Lier kan Rent-All de Belgische, maar ook de Franse, dry-hire markt nog beter beleveren.

Phlippo Showlights zal verder gaan onder de naam Rent-All België bvba. Phlippo Productions zal doordraaien, zoals het al 55 jaar doet, en haar klanten blijven voorzien van hoogwaardige producties. Het complete team van ruim 65 mensen, bestaande uit magazijn-, productie-, account-, en technische medewerkers blijft intact en zal vol enthousiasme hun individuele markten en de klanten onveranderd bedienen.