Audiovisueel

Apr 16, 2024, 6:07
B-Concepts: van presentatie over voice-over tot multimediale toepassingen

B-Concepts: van presentatie over voice-over tot multimediale toepassingen

01 juni 2017

Wie op zoek is naar een professionele presentator, moderator, stemacteur of voice-over voor het inlezen van documentaires, commerciële boodschappen of bedrijfsfilms, is bij B-Concepts aan het juiste adres. Bruno Lambert kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring en beschikt zelfs over een eigen studio om stemwerk in te blikken volgens de regels van de kunst.

Presentatiewerk zowel live als in eigen studio is het handelskenmerk van B-Concepts.

“Dat kan op drie verschillende manieren”, vertelt ‘stemacteur’ Bruno Lambert. “In de eerste plaats is er het klassieke presentatiewerk op het podium. Dat kan bijvoorbeeld een productvoorstelling of een persconferentie zijn, maar evengoed een sport- of infoavond met live-interviews of een debat waar ik als moderator optreedt. Een tweede activiteit valt onder de noemer voice-over en vindt doorgaans plaats in mijn eigen stemstudio. De stem verzorgen voor een reclamespot, het inlezen van documentaires of bedrijfsfilms, … het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De derde poot waar B-Concepts op steunt, behelst het regisseren van multimediale toepassingen voor radio en tv. Om het voor de klanten nog eenvoudiger te maken, beschikt B-Concepts over een professioneel team met eigen cameramensen. In dit geval gaat het dus om meer dan presentatie- of stemwerk en leveren we het complete multimediale plaatje, inclusief de volledige regie”.

De lijst met referenties neemt ondertussen indrukwekkende proporties aan. Te veel om op te noemen, maar we lichten er graag enkele spraakmakende events uit.

“Onder meer de kampioenenviering van voetbalclub AA Gent in het Gentse stadscentrum voor 30.000 fans, de presentatie van wielerteams (op Velofollies in Kortrijk bijvoorbeeld), de VIP in Gent-Wevelgem en gastheer met interviews in Studio Essevee van voetbalclub Zulte-Waregem zijn mooie referenties. Daarnaast zijn er tal van reclamepots op de nationale radio en tv en heb ik ook de BEA catering awards in Gent en de moderatie van de Metabo Professional Days op Batibouw voor mijn rekening genomen. Bij de regie van multimediaproducties ten slotte hebben we al gewerkt voor onder meer Sleeplife, Bierkasteel, Varosteel en D2S Pharma, om er maar een paar te noemen.”

Meer info? Neem alvast een kijkje op de Facebook pagina.