Audiovisueel

Apr 20, 2024, 10:59
City Sounds Rent, helder en comfortabel op Drupa 2016

City Sounds Rent, helder en comfortabel op Drupa 2016

07 juni 2016

Drupa Print and Media fair is het walhalla voor grote en kleine spelers in de printingindustrie. Standen van deelnemers zijn proportioneel groter dan op andere beurzen. De Agfa Gevaertstand waar City Sounds Rent het technisch ontwerp en de uitvoering ervan op zich neemt in opdracht van standenbouwer Creaplan, beslaat in oppervlakte alleen al 1792 m² binnen en 900 m² buiten de beurshal in Düsseldorf.

CSR bedacht een constructie met 830 lopende meter zwarte truss en 320 lichtarmaturen.Ronny Broeckx, creatief directeur van de Agfa Gevaertstand: ”Ik vind dat een stand meer moet zijn dan een verzameling machines, anders kan je evengoed in een fabriek gaan kijken. Hier is het overduidelijk gelukt om productie en toepassingen in een comfortabele omgeving te demonstreren.”

Dat de geleverde inspanning ook vruchten afwerpt horen ze dagelijks van de bezoekers: “Deze stand is een verademing naast de andere producenten. De zachte en heldere belichting maakt dat je hier blijft. Bezoekers kijken zelfs af en toe naar omhoog, dat zegt veel. Een pluim voor de standenbouwer (en CSR) is dus op zijn plaats”, voegen die er graag aan toe.

Een originele en technisch perfect uitgevoerde trussconstructie, het geluid, een passende belichting en haarscherpe beelden worden verzorgd door de eigen crew van gespecialiseerde technici.

CSR kan buigen op een gedegen en langdurige samenwerking met Flanders Expo, Handelsbeurs, Muziekcentrum De Bijloke, Carl van De Velde Training Instituut, Brussels Expo en binnen- en buitenlandse standenbouwers bij de organisatie van beurzen, evenementen en concerten.

De technische ondersteuning voor uw evenement is voor U alvast een zorg minder. U kan CSR vrijblijvend contacteren op het nummer 09/230.77.03 of via mail. Bekijk ook eens de Facebookpagina voor enkele impressies.

www.csr.be

Meer van CSR :

City Sounds Rent

  • Adres: Wiedauwkaai 50, 9000 Gent
  • Telefoon: +32 (0)9/230.77.03
  • E-mailadres: info@csr.be
  • Website: www.csr.be