Audiovisueel

Apr 19, 2024, 17:19
SLV Rent op de Floraliën Kick-off

SLV Rent op de Floraliën Kick-off

04 juni 2015

Eind april zette SLV Rent de schouders onder de kick-off van de Floraliën 2016. Het vernieuwde concept werd voorgesteld aan het grote publiek in het MSK te Gent.

De 35ste editie van de wereldberoemde Floraliën neemt afstand van Flanders Expo. Het evenement zal in 2016 plaatsvinden in het kunstenkwartier te Gent, meer bepaald het Citadelpark, het Sint-Pietersplein, de Leopoldskazerne en de Bijlokesite.

De organisatie kiest voor een echt vernieuwende en interactieve aanpak die in samenwerking met Lucky Tree, Fast Forward Events en Bevas tot in detail wordt uitgewerkt. Het vijfjaarlijkse event is toe aan zijn 35ste editie en dat zal zeker niet ongemerkt aan u voorbij gaan. Het wordt immers een ware groenbeleving in de stad en dat 10 dagen lang.

De tweedaagse kick-off bestond uit verschillende seminaries. SLV Rent installeerde er een geluidssysteem van L-Acoustics en verzorgde er een uitgebreide videoregie en sfeerlicht. Het project werd heel fijn uitgewerkt en afgewerkt. Een kolfje naar de hand van SLV Rent, want strakke afwerking is één van de parameters waar SLV Rent steeds naar streeft en de klant enorm apprecieert, zowel op het podium, in de zaal, als rond en achter de regie.

Bent u nog op zoek naar een professionele partner voor de audiovisuele ondersteuning voor en tijdens uw event?

Contacteer SLV Rent vrijblijvend voor meer info.

www.slvrent.be

Meer van SLV Rent :

SLV Rent