Vaste & tijdelijke locaties

Feb 22, 2024, 5:40
Den Oven biedt full service events naast casco-zaalverhuur

Den Oven biedt full service events naast casco-zaalverhuur

30 januari 2024

Den Oven, een vroegere steenbakkerij, is gelegen aan het Provinciaal recreatiedomein ‘De Schorre’, met een mooi uitzicht op de Rupel. Ondanks de renovatiewerken, is de ziel van het gebouw volledig bewaard gebleven, met de fabrieksschoorsteen als onmiskenbaar landmark. De verschillende zalen van deze prachtige locatie zijn ‘casco’ te huur of kunnen het decor vormen van een full service event dat door het team van Den Oven volledig bedacht en gerealiseerd wordt.

De ’Eventhal’ van 600 m² heeft een uniek cachet en kan dankzij een industriële rolbrug volledig worden aangepast aan de wensen van de klant. De ‘Mezzanine’ maakt integraal deel uit van Den Oven en biedt plaats aan een 90-tal personen. Dankzij de glaspartijen houdt deze ruimte rechtstreeks contact met het gebeuren in de ‘Eventhal’. Het panoramische zicht op de Rupel maakt de ervaring compleet.

‘Zaal Rupel’ bevindt zich op de eerste verdieping en kan gebruikt worden als vergaderruimte, voor een workshop, of als backstageruimte voor een 14-tal personen. ‘De Silo’ is een unieke ruimte van Den Oven waar gasten bijvoorbeeld verwelkomd kunnen worden.

Casco-zaalhuur vs. full service

Bent u op zoek naar een lege ruimte die u zelf wilt inrichten voor bijvoorbeeld een foto- of filmopname? Of wilt u Den Oven gebruiken voor een event en beschikt u over alle (feest-)materialen voor de aankleding ervan?

Den Oven biedt u de mogelijkheid aan om de zalen ‘casco’ te huren. Gaat uw voorkeur naar een full service event? Dan staat het team van Den Oven garant voor een professionele en originele aanpak! Zij bedenken en realiseren spraakmakende totaalconcepten en houden de vinger aan de pols van de nieuwste trends om deze te vertalen naar originele en verrassende events.

Catering: in-house of extern

Den Oven beschikt over een in-house catering die zorgt voor een culinaire totaalbeleving met een persoonlijke touch. Een samenwerking met een chef-kok naar keuze of een externe cateringpartner is evenwel ook mogelijk.