Vaste & tijdelijke locaties

Apr 27, 2024, 13:43
Helabros wordt nieuwe uitbater van O-Forty in Oostkamp

Helabros wordt nieuwe uitbater van O-Forty in Oostkamp

27 juni 2023

Langs de E40 in Oostkamp, vlakbij Brugge, ontwikkelde Global Estate Group O-Forty. Dit hypermoderne Business Park biedt kantoorruimte voor meer dan 800 werknemers, vergaderzalen, een ruime event space, een coworking en fitnessruimte. Na twee succesvolle jaren geeft Global Estate Group de fakkel van het O-Forty Meeting Center door aan Helabros.

“We geloven nog steeds rotsvast dat het Meeting Center een belangrijke verbindende functie vervult om van O-Forty een bruisend bedrijvenpark te maken. Maar wij geloven ook dat voor ons, als projectontwikkelaar, het moment gekomen is om de fakkel door te geven aan een partij die zich met hart en ziel kan focussen op dit project. We wensen Helabros heel veel succes toe!”, zo klinkt het bij Global Estate Group

Helabros, what’s in a name

Voor Helabros is O-Forty niet nieuw. Sinds maart 2022 baten ze de O-Forty Event Space (B-1) uit en daar komt nu ook het Meeting Center en de fitnessruimte bij. Helabros heeft daarnaast een eigen eventlocatie op de vroegere Domo-site in Gent. In een oud industrieel laboratorium maken proefbuizen en bunsenbranders er plaats voor exclusieve events. Al zeven jaar lang is The Lab the place to be voor zowel private als corporate events.

Verder bieden ze onder de naam The Street Food Company ook al acht jaar catering aan over heel België. Met hun foodbikes komen ze naar je toe met smakelijk streetfood dat je doet hunkeren naar meer.

O-Forty is meer dan een bedrijvencentrum

O-Forty is een innovatieve ontmoetingsplek die de perfecte open sfeer biedt voor klantgerichte vergaderingen, brainstormsessies, trainingen en interne meetings. Een multi-inzetbare locatie met een unieke uitstraling.

www.oforty.be