Vaste & tijdelijke locaties

Jun 6, 2023, 7:35
Een bestemming op zich

Een bestemming op zich

15 december 2022

Het Silva Hotel Spa-Balmoral is een bestemming op zich. De rijkdom van het omliggende ecosysteem zal zelf de moeilijksten onder jullie overtuigen. Als u nog twijfelt over uw volgende uitstap, dan is hier een overzicht van onze must-do's voor dit winterseizoen.

Wie winter zegt, zegt comfort, raclette en fondue... Het Silva Hotel heropent voor de gelegenheid de deuren van zijn Oostenrijkse bar en nodigt u uit om smeltende kazen en lokale producten te proeven in een bosrijke en warme sfeer. En omdat geluk nooit alleen komt, hebben we speciaal voor u een exclusief Raclette- en Wellness package samengesteld. Een winnende combinatie die u zeker zal overtuigen!

De eindejaarsfeesten naderen snel en om ze onvergetelijk te maken, heeft onze chef-kok Guillermo buitengewone menu's verzonnen waarvan we zeker weten dat ze fonkelingen in de ogen van al onze bezoekers zullen brengen. En omdat we bij Silva Hotel oog hebben voor detail, hebben we nog vele andere verrassingen voor u in petto! Nog even geduld... deze zullen binnenkort worden onthuld.

Silva Hotel Spa-Balmoral: Route de Balmoral 33, B-4900 Spa

T: +32 (0)87 79 32 50 | E-mail: info@silvahotel.be | Web: www.silvahotelspabalmoral.be

Meer van VisitWallonia :