Vaste & tijdelijke locaties

Mar 26, 2023, 4:30
Le Sanglier in Durbuy: altijd een stapje voor

Le Sanglier in Durbuy: altijd een stapje voor

06 december 2022

Le Sanglier werd in 2017 gerenoveerd in overeenstemming met de geest die de reputatie van dit gerenommeerde huis gedurende 67 jaar heeft opgebouwd. Het biedt een idyllische en warme omgeving voor uw seminars en zakelijke evenementen.

Naast hotelfaciliteiten (96 kamers) en gastronomie (vier verschillende concepten en etablissementen onder leiding van multisterrenchef Wout Bru) is alles aanwezig om spannende teambuildings te organiseren, ideaal om post-Covid de professionele banden te versterken. Er zijn vier grote seminarruimtes beschikbaar en er is een zeer professioneel team dat alles voor u kan regelen.

Le Sanglier staat ook voor het plezier om te ontspannen na vergaderingen en seminars, vooral dankzij de privatiseerbare wellnessruimte. Het oude centrum van Durbuy nodigt ook uit tot kuieren en winkelen. De bossen, die zich uitstrekken zo ver het oog reikt, nodigen uit tot wandelen of mountainbiken. De adrenalinezoekers zullen dan weer overtuigd worden door de activiteiten van Aventure Valley, het grootste avonturenpark van België dat onlangs ook werd uitgebreid met indoorfaciliteiten, waaronder met name een fast tag, een lasergame, een bowlingbaan en een evenementenruimte van 500 m². En waarom de avond niet afsluiten in La Cave, de privatiseerbare dancing club?

Le Sanglier: Rue Comte d'Ursel 14, B-6940 Durbuy

T: +32 (0)86 21 32 62 | E-mail: info@sanglier-durbuy.be | Web: www.sanglier-durbuy.be

Meer van VisitWallonia :