Vaste & tijdelijke locaties

Mar 26, 2023, 4:43
Vergaderen en ontspannen in de buurt van Durbuy

Vergaderen en ontspannen in de buurt van Durbuy

03 november 2022

Zin in een seminar in de volle natuur, waarbij comfort, moderniteit en ontspanning worden gecombineerd? Azur en Ardenne is de ideale plek! Wilt u een teambuilding, een professionele meeting of zelfs een personeelsfeest organiseren? Onze 3 perfect uitgeruste vergaderzalen, die allemaal genieten van daglicht en een adembenemend uitzicht op ons domein, verwelkomen u het hele jaar door.

Wat is er mooier dan tijdens het werken te kunnen genieten van een prachtige omgeving? En zeker nu de winter voor de deur staat, en een witte sneeuwlaag binnenkort weer de perken en bomen van onze tuin zal bedekken.

Aan het einde van een werkdag heeft u de mogelijkheid om gezellig bij onze open haard te zitten en te genieten van een glas wijn. Vervolgens kunt u uw smaakpapillen tot leven laten komen met de smaken van de winterproducten die in ons restaurant worden aangeboden. Een moment van ontspanning in ons verwarmde zwembad of in onze jacuzzi zorgt ervoor dat u helemaal relaxed bent voordat u heerlijk gaat slapen in een van onze 54 onlangs gerenoveerde kamers. Wat verlangt een mens nog meer?

Azur en Ardenne: Rue de la Jastrée 31, B-6940 Barvaux-sur-Ourthe

T: +32 (0)86 21 94 00 | E-mail: info@azurenardenne.be | Web: www.azurenardenne.be

Meer van VisitWallonia :