Vaste & tijdelijke locaties

May 4, 2024, 5:04
Boek je volgende evenement in het Radisson Hotel Nice Aéroport, de nieuwe viersterrenlocatie in Nice!

Boek je volgende evenement in het Radisson Hotel Nice Aéroport, de nieuwe viersterrenlocatie in Nice!

13 oktober 2022

Na enkele maanden sluiting wegens een ingrijpende renovatie en transformatie, opende dit hotel van Radisson Hotel Group tijdens de maand juli onder een nieuwe naam opnieuw de deuren.

Het Radisson Nice Aéroport is de perfecte bestemming voor privé- en zakenreizen. Het ligt midden in de internationale zakenwijk Grand Arénas, vlak bij de luchthaven Nice Côte d’Azur en op slechts 20 minuten per tram van het stadscentrum. Het Stade Allianz Riviera en het Palais Nikaïa bevinden zich op minder dan 10 minuten en steden als Antibes, Sophia Antipolis, Cannes en Monaco op 30 minuten. Verder is het Radisson Nice Aéroport het ideale vertrekpunt voor tal van toeristische uitstapjes naar de kust (Villefranche-sur-Mer, Saint-Jean-Cap-Ferrat …), het platteland (Saint-Paul-de-Vence, Tourrettes-sur-Loup, Gourdon …) of de skioorden van de regio’s Mercantour en Vallée de la Tinée.

Kamers & suite

150 eigentijdse, lichtrijke en ruime kamers en 1 suite, van 22 tot 52 m², met in sommige kamers een gedeeltelijk uitzicht op de landingsbanen en een mooi uitzicht op de zee. Alle kamers zijn perfect ingericht om van je verblijf een rustgevend professioneel of ontspanningsmoment te maken.

Catering

-Restaurant L'Azur biedt plaats aan 66 personen aan de rand van het zwembad. Deze zone is vrijwel heel het jaar open dankzij de bioklimatische veranda;
-Daarnaast is er binnen plaats voor 124 personen (+ 44 op het terras). Groepen kunnen een ruimte voor 90 personen afhuren.
-Bar en loungeruimte

Seminarruimtes

-Voor seminars beschikken we over ruimtes met een oppervlakte van 392 m², verdeeld over zes salons met daglicht, waaronder een grote zaal van 145 m² met een foyer van 53 m².
Elke zaal beschikt over alle nodige voorzieningen en we werken samen met een externe dienstverlener als u specifieke extra uitrusting nodig hebt.
-Extra bar- & mezzanineruimte van 216 m².
-Het buitenrestaurant en de loungeruimte aan het water kunnen volledig worden afgehuurd.

Ons professionele team zet zich in voor al uw evenementen tot ongeveer 100 personen en hanteert hierbij de instelling ‘Yes I can’, die kenmerkend is voor de Radisson-groep.

Het Radisson Nice Aéroport trekt resoluut de kaart van het ecologisch verantwoord toerisme. De Clé Verte-certificatie voor het hotel is in behandeling, bijeenkomsten verlopen klimaatneutraal, we beschikken over een ecologisch verantwoord aircosysteem en we hebben in al onze diensten praktische maatregelen doorgevoerd om het milieu te beschermen.

Contact
Géraldine RICCIO
Directrice Commerciale et Marketing
LD : +33 4 93 18 34 03
Mobile : +33 6 14 03 38 10
geraldine.riccio@radisson.com

Links
Instagram: https://www.instagram.com/radissonniceairport/
Facebook: https://www.facebook.com/RadissonHotelNiceAirport
Site internet: https://www.radissonhotels.com/fr-fr/hotels/radisson-nice-airport