Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 5:18
11 maart 2016: De perfecte avond met uw genodigden

11 maart 2016: De perfecte avond met uw genodigden

26 november 2015

Vrijdag 11 maart 2016 gaat in de Antwerpse opera het doek op voor niemand minder dan de wereldvermaarde mezzo sopraan Joyce DiDonato. Samen met het ensemble  Il Pomo d’Oro o.l.v. Ricardo Minasi, brengt ze een programma met sublieme barok aria’s van vergeten Napolitaanse componisten uit de 18e eeuw.

Walter Van Beirendonck en de Modeafdeling van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen verlenen eveneens hun medewerking aan deze unieke en feestelijke avond. Het concert zal gelardeerd worden met een show van historische en etnische silhouetten van  de studenten van  de Modeacademie.

Alsof dit nog niet genoeg is, kan u de diva vergezellen voor het diner naar het unieke decor van de nabijgelegen, historische Zaal AthenA van het Koninklijk Atheneum. Ook daar zal u verwend worden met een defilé van collecties van enkele masterstudenten van de Modeacademie.

Ter plaatse zullen ook uitgelezen collectiestukken van Antwerpse ster-ontwerpers geveild worden.

Deze avond is een samenwerking tussen Opera Vlaanderen, Inspiratum (Axel Vervoordt), Modeacademie en de vrienden van Opera Vlaanderen. De opbrengst gaat naar de artistieke werking van Opera Vlaanderen en naar de Modeacademie.

Programma

  • 19.00 uur: cocktail voor alle aanwezigen
  • 20.30 u: concert: Splendori Barocchi di Napoli
  • 22.00 u: mogelijkheid tot deelname aan het diner in aanwezigheid van Joyce DiDonato  in Zaal AthenA van het Koninklijk Atheneum

Black tie

Info & contact: Gala Joyce DiDonato

Opera Vlaanderen, t.a.v. Inge Vekeman, Van Ertbornstraat 8, 2018 Antwerpen, ivekeman@operaballet.be.

Meer van Opera Vlaanderen :