Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 2:18
Verijdel de plannen van de Professor... En red de stuwdam van de Meren van l'Eau d'Heure!

Verijdel de plannen van de Professor... En red de stuwdam van de Meren van l'Eau d'Heure!

21 april 2022

Diep in de wateren van de Meren van l'Eau d'Heure zou zich de schat van de Nationale Bank van België bevinden. Om deze schat terug te vinden, heeft de befaamde Professor het plan opgevat om de dam op te blazen! Hij wordt hierbij geholpen door zijn beroemde handlangers, allemaal in het rood gekleed en voorzien van stadsnamen. Kunnen jullie het plan verhinderen? Geen seconde te verliezen, want het aftellen van de bom is begonnen…

Een teambuilding in de volle natuur

Dit is het scenario van de nieuwe teambuildingactiviteit die wordt aangeboden door het avonturenpark Natura Parc in de prachtige omgeving van de Meren van l'Eau d'Heure. Geef je medewerkers een meeslepende samenwerkingsuitdaging midden in de natuur met een totaalscenario in de stijl van de mythische tv-serie 'Casa de Papel'.

In teams moeten de deelnemers zich bevrijden uit de klauwen van de professor en de dam redden door aanwijzingen te verzamelen om de bom onschadelijk te maken en het meedogenloze aftellen te stoppen. Om deze missie uit te voeren, zullen ze een opeenvolging van tests en leuke, sportieve maar ook intellectuele activiteiten moeten overwinnen, die voor iedereen toegankelijk zijn. Een parcours tegen de tijd op elektrische scooters, proeven en herkennen van lokale producten, bijlwerpen,… Er is voor elk wat wils.

Pakket op maat

Dit nieuwe teambuilding concept voor maximaal 250 personen wordt in zijn instapformule aangeboden aan de prijs van 55 euro per deelnemer. Met formules op maat kunt u natuurlijk ook catering en logies opnemen dankzij de cateringservice en de infrastructuur van het Golden Lakes Hotel. Deze leuke activiteit kan ook gecombineerd worden met een seminariegedeelte dankzij de verschillende beschikbare vergaderzalen.

Wacht niet langer, en word onze volgende gijzelaars...

Neem voor meer informatie contact op met Cyril WILLAEY, verantwoordelijke bij Natura Parc.
responsable@naturaparc.be
+32(0)486.13.78.67

Meer van Golden Lakes :