Vaste & tijdelijke locaties

Sep 18, 2021, 22:14
Werken of ontspannen in The Private Loft

Werken of ontspannen in The Private Loft

23 augustus 2021

Vandaag meer dan ooit is het van vitaal belang om uw welzijn te koesteren. Of het nu is door de realiteit te ontvluchten na weer een zware werkdag, door het creatieve vuur aan te wakkeren tijdens een workshop, of door weg te dromen bij een heerlijke barbecue met een private dining chef. Drie van de vele redenen om koers te zetten naar The Private Loft, de sfeervolle gerenoveerde alcoholfabriek op een boogscheut van de Gentse haven.

Speciaal voor groepen van 10-50 personen werden er verschillende area’s gecreëerd die u afzonderlijk of in zijn geheel kan afhuren.

Laat u inspireren in La Rêve, een zinnenprikkelende loft. Geniet van een heerlijke cocktail bij l'Euphorie, een authentieke laboratoriumbar in een curiositeiten kabinet. Droom weg onder een miljard fonkelende sterren in l'Étoile, een hip en ruim dakterras. Of chill in de bohemian deluxe tent l'Île, een kleurrijke parel in een oase van groen. Bent u een kleine groep vrienden, een middelgrote straatbende of een flinke zwerm zoemende werkbijen, The Private Loft verwelkomt u graag in een coronaproof, kunstzinnige omgeving waar u kunt chillen, werken of gewoon een leuke tijd hebben.

https://www.theprivateloft.be