Vaste & tijdelijke locaties

Mar 26, 2023, 4:25
De eco-locatie voor uw evenementen

De eco-locatie voor uw evenementen

17 september 2020

Deze voormalige metallurgische site in Couvin, omringd door een waterval en vijvers en begrensd door 40 ha bossen en weiden, is een uitzonderlijke plek. Met zijn volledig uitgeruste ontvangstruimten en onlangs geopende gîtes, ontvangt het domein Saint-Roch alle mogelijke evenementen. Bedrijfsfeesten, residentiële of niet-residentiële seminars, productlanceringen, teambuildingactiviteiten of eenvoudige uitstappen in het groen... Van 10 tot 700 personen.

Net zoals de hydro-elektrische turbine op l’Eau Noire zorgt voor een deel van de benodigde energie, plaatst het domein Saint-Roch ecologie, natuur en biodiversiteit centraal.

In samenwerking met professionals zoals het Natagora-team zijn er op het domein verschillende activiteiten mogelijk in het kader van vergroeningsdagen of teambuildingsessies. Didactische en participatieve workshops voor de bescherming van de talrijke biotopen van de site, het planten van boomgaarden, natuurlijk koken, plukken, het aanleggen van bostuinen of eetbare bossen, de inventarisatie van fauna en flora... Het domein Saint-Roch denkt met elke organisator mee om te vinden welke activiteit het best past bij de ecologische visie en bij eenieders wensen.

Voor meer informatie:

Domaine Saint-Roch
Route de Charlemagne 20, B-5660 Couvin
T: +32 (0)60 34 40 54
E-Mail: info@domainesaintroch.be
Web: www.domainesaintroch.be

(C) Foto's: Domaine Saint-Roch

Meer van VisitWallonia :