Vaste & tijdelijke locaties

Mar 26, 2023, 4:37
Op adem komen in het groen, in de buurt van Charleroi

Op adem komen in het groen, in de buurt van Charleroi

15 september 2020

Het Château de Wanfercée, genesteld in een idyllische groene omgeving van 5 hectare, is ideaal gelegen en gemakkelijk bereikbaar in het hart van de driehoek Charleroi-Namen-Nijvel.

De zalen en lounges van dit prachtige 18de-eeuwse gebouw zijn erg populair voor bruiloften en privéfeesten, maar daarnaast ook ideaal voor verschillende soorten professionele organisaties, van seminars in kleine groepen tot personeelsfeesten, teambuildingsessies en andere productlanceringen.

Het park, een aangename omgeving voor allerlei buitenactiviteiten, biedt een ongeëvenaarde rust en garandeert een verfrissende groenuitstap. Naast de Franse tuinen is een deel van het landgoed opzettelijk in zijn natuurlijke staat gelaten. Het omvat zelfs een ecologisch weiland en een bijenstal, gedragen door een ecologische en verantwoorde visie.

Voor residentiële seminars biedt het Château de Wanfercée ook 4 kamers en een gîte. Deze laatste heeft een eigen ingang vanuit de ontvangstruimten en biedt een adembenemend uitzicht over het park en directe toegang tot de tuinen. Kortom, een bevoorrechte locatie vlakbij de grote verkeersassen, maar wel met het gevoel ver van alles verwijderd te zijn.

Voor meer informatie:

Château de Wanfercée
Rue de la Chapelle 72, B-6224 Wanfercée-Baulet
T: +32(0)71 81 80 85
E-Mail: info@chateaudewanfercee.be
Web: www.chateaudewanfercee.be

© Foto's Château de Wanfercée

Meer van VisitWallonia :