Vaste & tijdelijke locaties

Mar 26, 2023, 4:14
Laat je onderdompelen in het groen in het grootste natuurontdekkingscentrum van Wallonië

Laat je onderdompelen in het groen in het grootste natuurontdekkingscentrum van Wallonië

08 september 2020

Aquascope Virelles, gelegen in de buurt van Chimay, zorgt voor de volledige organisatie van uw evenement, of het nu gaat om een eenvoudige groene uitstap of een teambuilding. Natuurbescherming, educatie en milieubewustzijn worden samengebracht in een natuurreservaat.

Naast de brasserie die huisgemaakte, lokale, biologische of fairtrade producten aanbiedt in overeenstemming met de filosofie en het natuurlijke kader van de site (met een capaciteit van ongeveer honderd personen), de ontvangsthal en de verschillende vergaderruimtes, biedt Aquascope Virelles ook een breed scala aan originele activiteiten in een weelderige natuurlijke omgeving.

Op ontdekking in een van de grootste reservaten van Wallonië, initiaties in wild koken, didactische of participatieve workshops omtrent het onderhoud van natuurlijke biotopen of in het natuurherstelcentrum, of gewoon een stimulerende uitstap in het groen... Wie een dag doorbrengt bij Aquascope kiest voor originaliteit en authenticiteit, en zorgt tegelijkertijd voor een groen imago bij zijn klanten en medewerkers.

Voor meer informatie:
Aquascope Virelles
Rue du Lac 42, B-6461 Virelles
T: +32 (0)60 21 13 63
E-Mail: secretariat@aquascope.be
Web: www.aquascope.be

Foto's: (c) Aquascope Virelles

Meer van VisitWallonia :