Vaste & tijdelijke locaties

May 30, 2020, 4:33
Smile Safari

Smile Safari

10 oktober 2019

Smile Safari, dat is de naam van het pop-up Instagrammuseum dat men tot 5 januari in de kelders van Tour & Taxi vindt. Het is een knotsgekke fotojacht voor het grote publiek, maar er zijn ook enkele mogelijkheden voor originele bedrijfsactiviteiten.

Welkom in een waanzinnige universum waar veelkleurige dino’s, gigantische pizza’s en spiegelwerelden samenkomen,… Smile Safari nodigt zijn bezoekers uit om rond te dwalen in dertig kleurrijke decors, speciaal uitgewerkt om scènes op te voeren en dus de perfecte foto’s voor de sociale netwerken te maken. Een avontuur dat je kan beleven met familie, met vrienden of… met collega’s.

“Voor Smile Safari hebben we een hele reeks verrassende decors bedacht. We hebben ook samengewerkt met verschillende lokale artiesten", aldus Dieter Veulemans (CityCubes) en Hannes Coudenys (Hurae), bedenkers en initiatiefnemers van het evenement. "We wilden onze bezoekers een leuke reis aanbieden, en dit in het hart van ons land (...). Om creativiteit te ontwikkelen, om een geweldige tijd te beleven én om 'likes' te oogsten. Het spreekt voor zich dat de locatie ook een gratis wifi heeft." Om de ervaring compleet te maken, ontvangt elke bezoeker bij de ingang een stabilizer voor zijn smartphone, een mini-mobiele printer, een plannetje en een frisdrank.

Privégebruik

Dit eerste Belgische Instagram-museum is op maandag, dinsdag en donderdag voor het publiek gesloten en kan dus worden afgehuurd voor privégebruik. Organisatoren van evenementen kunnen gebruik maken van de 1.600 m² speelruimte, met daarbij ook een Urban Room die tot 350 personen kan ontvangen. Bovenop de activiteiten die worden aangeboden aan het grote publiek, voorzien de organisatoren van Smile Safari ook nog mogelijkheden voor catering, fotoshoots, en zelfs workshops omtrent de B2B-strategieën op sociale netwerken. Aan u de keuze…

Kortom, Smile Safari is een originele setting voor teambuildings, workshops, productlanceringen en andere bijeenkomsten.

www.smilesafari.be