Vaste & tijdelijke locaties

Mar 26, 2023, 3:54
Alleluias Events presenteert "Het Fort Doiceau"
© Alleluias Events

Alleluias Events presenteert "Het Fort Doiceau"

25 september 2019

De nieuwe teambuilding van Alleluias Events, geïnspireerd door de spelshow en gelegen bij het Relais des Rêves in Grez Doiceau, traint je in verschillende fysieke en intellectuele testen om een schat te winnen (in "Grez", de munteenheid van het fort).

Het team wordt omringd door de "bevolking van het fort", karakters die de mysterieuze en fantastische sfeer van de plaats versterken.

Deze teambuilding bestaat uit verschillende delen, respectievelijk de zoektocht naar sleutels, de zoektocht naar aanwijzingen, de Raad en de schatkamer.

Lukt het jou om levend uit Fort Doiceau te komen?

De toekomst zal het uitwijzen ...

Voorbeelden van proeven:

"The Enigmas of Father Fourra": de voorouder van Fort Doiceau wacht op u in zijn gewelfde kelder om uw hersenen te martelen. Beantwoord zoveel mogelijk puzzels voordat de clepsydra zichzelf leegmaakt. Zou je je ooit hebben voorgesteld, dat je collega de moed zou hebben om een waardevolle aanwijzing te vinden in een bassin van regenwormen? Wel ... hij ook niet ...

"De race van het water": maar hoe breng je een hoeveelheid water van het ene punt naar het andere, zonder een druppel te verliezen?

"The Wolverine Hyppo": de volwassen versie van dit beroemde spel waarin je slechts 20 minuten hebt om een levensechte bom onschadelijk te maken.

"The Council Room": deze wezens waarvan niemand het gezicht kent, wachten op jou om de grote klassiekers van het Fort te presenteren: het aquarium, de helse toren, de laatste nagel, de veelkleurige ballen, het dode gewicht, de laatste balk, ...

Alleluias events biedt ook een aangepaste versie van dit programma op andere plaatsen.

Voor alle informatie:

DAVID DE BRUYNE
DAVID@ALLELUIAS.COM
ALLELUIAS EVENTS BVBA
& LE RELAIS DES REVES
www.alleluias.com
www.lerelaisdesreves.be
Tel 0473 94 25 31

Meer van VisitWallonia :