Vaste & tijdelijke locaties

Feb 25, 2020, 1:09
Bezoek op 1 oktober het fonkelnieuwe eventschip de “Blue Rhapsody” in Brussel

Bezoek op 1 oktober het fonkelnieuwe eventschip de “Blue Rhapsody” in Brussel

29 augustus 2019

Op zoek naar een unieke locatie voor je volgende event? De Blue Rhapsody beantwoordt absoluut aan al je verwachtingen! Op 1 oktober ligt deze prachtige varende evenementenlocatie in Brussel. Overdag ontvangen we je graag tussen 9 en 15 uur om de mogelijkheden van je volgende event te bespreken en je rond te leiden op het schip. Aarzel niet langer en contacteer ons nu om een afspraak te maken!

De Blue Rhapsody is een schip dat, in tegenstelling tot andere eventschepen, van nul begonnen is. Het is een volledig nieuw schip en specifiek ontworpen om als evenementenlocatie dienst te doen. De bijzondere bijlboeg is het statement van het schip en is op zich al indrukwekkend. Tel daarbij nog de vier niveaus, 85 meter lengte, 11,45 meter breedte en plaats voor 600 personen en de grootsheid van het schip is mooi aangetoond.

Het schip laat zich bovendien eenvoudig aanpassen aan elk type evenement. Een beurs, een productvoorstelling waarbij zelfs een wagen in het schip geplaatst kan worden, een gala diner met party,… Het zijn slechts enkele voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden.

Bel of stuur een mail om een afspraak te maken en we zien je graag tegemoet op dit bijzondere schip!

Mail naar info@battoo.be of bel op 0032 (0)496 38 97 90 voor Nederlands of op 0032 (0)475 54 12 47 voor Frans of Engels.