Vaste & tijdelijke locaties

Mar 26, 2023, 5:30
Nieuw viersterrenhotel aan de Lacs de l'Eau d'Heure

Nieuw viersterrenhotel aan de Lacs de l'Eau d'Heure

18 juni 2019

Midden maart 2019 heeft het Golden Lakes Hotel, een viersterrenhotel met Best Western-certificaat, zijn deuren geopend. Het is gelegen in een uitzonderlijk natuurlijk kader, uniek in zijn soort, aan de oever van het Lac de la Plate Taille aan de Lacs de l'Eau d'Heure, tussen Charleroi en Couvin.

Naast de 79 luxueuze kamers, studio's en appartementen met een buitengewoon vergezicht op het hele meer, biedt het Golden Lakes Hotel u een compleet dienstenaanbod aan, met het seminariecentrum met hoogtechnologische en volledig uitgeruste moduleerbare ruimtes, en een wellnessruimte met sauna, hammam, zwembad en jacuzzi.

Dankzij de waterpartij, die een rustgevend en adembenemend natuurlijk kader vormt voor vergaderingen en seminaries, kunnen er in het hoogseizoen ook teambuildingsactiviteiten worden georganiseerd, een aanbod dat nog wordt uitgebreid door het avonturenpark Natura Parc. Het Golden Lakes Hotel is eveneens de ideale uitvalsbasis om de onvermoede schoonheid van de streek te ontdekken via tal van 'landactiviteiten' zoals golf en wandeltochten...

Voor meer informatie:
Golden Lakes Village
Route de la Plate Taille 51, B-6440 Froidchapelle
T: +32 (0) 71 31 71 19
E-mail: goldenlakeshotel@lamy.be 
Website: www.goldenlakeshotel.be  

Meer van VisitWallonia :