Vaste & tijdelijke locaties

Apr 17, 2024, 1:05
Veilinghuis Bernaerts: where events meet art!

Veilinghuis Bernaerts: where events meet art!

29 mei 2019

Combineer food en kunst tijdens uw bedrijfsevent in hartje Antwerpen. Veilinghuis Bernaerts biedt zalen tot 300 personen, waaronder een auditorium en een prachtige patio. Laat uw gasten genieten van kunst op hun bord én aan de muur, terwijl ze onthaald worden door een kunstexpert als gastspreker.

Veilinghuis Bernaerts is als gerenommeerd speler op de markt van kunst en veilingen een gekende naam in binnen- en buitenland. Maandelijks staan er dan ook uiteenlopende veilingen met topstukken op het programma.

Voor evenementen biedt Platform Bernaerts 6 ruimtes aan. Sinds kort kunt u uw gasten verwelkomen in de strakke en stijlvolle receptieruimtes “Box en Parcours". Daar worden ze meteen ondergedompeld in de kunstwereld. Dit kan het startpunt zijn van een congres of seminarie dat zich verderzet in de grote Veilingzaal. Daar bevindt zich een uniek auditorium voor 270 personen (met 140 plaatsen op de tribune). Uw event eindigt in stijl met een walking dinner of gala diner te midden van alle kunstwerken in de Museum of Verlatzaal. Deze expositieruimtes geven gezamenlijk uit op het terras van het veilinghuis, de patio.

Onze uitdaging ligt met name in het bedenken en uitvoeren van spraakmakende totaalconcepten voor al uw meetings, product-presentaties, recepties, walking diners, gala-avonden, seminaries, persvoorstellingen en private evenementen.

Onze verschillende ruimtes hebben een stijlvol en strak interieur, maar bieden onbeperkte mogelijkheden voor uw evenement op het Antwerpse Zuid.

Een bezoek zegt natuurlijk meer dan 1000 woorden: wij nodigen u uit voor een persoonlijk bezoek op een moment dat het u past. Maak een afspraak via info@platformbernaerts.be

Meer info en technische fiches:

http://www.platformbernaerts.be/

Virtuele rondleiding:
https://youtu.be/ijW90u8uqlc

Contact:

+32 478 28 27 83
info@platformbernaerts.be

Adres:
Verlatstraat 16-22
Antwerpen Zuid