Vaste & tijdelijke locaties

Apr 30, 2024, 10:32
Nieuwe kamers en speciale meetingpromotie in Warwick Barsey Hotel

Nieuwe kamers en speciale meetingpromotie in Warwick Barsey Hotel

24 september 2015

Het Warwick Barsey Hotel stelt haar onlangs gerenoveerde kamers voor en nodigt u uit om kennis te maken met haar speciale (tijdelijke) promotie voor meetings. Benieuwd om een kijkje te nemen in de volledig vernieuwde kamers van het Warwick Barsey Hotel op de Avenue Louise? Waarom organiseer je jouw volgende seminarie niet in het hotel?

In lijn met het juiste evenwicht tussen hedendaagse chique en traditionele charme, combineert een recente renovatie klassieke architectuur met een warm interieur om een betoverende en uiterst comfortabele 'thuis ver van huis' te creëren.

De kamers en suites van het Warwick Barsey Hotel zijn ingericht in een unieke sfeer met een inventieve mix van rustgevende kleuren en elegant meubilair. Alle badkamers hebben een vleugje Europese stijl die op een aangename manier werd aangepast aan de 'boutique hotel omgeving', waar het comfort van de gasten de hoogste prioriteit geniet.

Alle 99 kamers en suites baden in natuurlijk licht en zijn prima uitgerust voor werk en ontspanning. Maar het is vooral de service die echt uitstekend is, met dag na dag hoffelijk, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Profiteer van de 'TERUG NAAR SCHOOL'-promotie

Geniet nu van de speciale meetingpromotie en reserveer het 'business pakket' voor € 59 in plaats van € 68 per persoon. Deze promotie is geldig voor elke gereserveerde meeting die voor 16 oktober wordt bevestigd en geldt voor een minimum aantal van 10 personen.

Gebruik het woord 'SCHOOL' wanneer u reserveert via sprieels@warwickhotels.com.

www.warwickbarsey.com