Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 16:01
(Her)ontdek Mons en haar ruime MICE-faciliteiten

(Her)ontdek Mons en haar ruime MICE-faciliteiten

03 september 2018

Met het MICX, het Centre de Congrès en het bekende Congres Hotel Mons Van der Valk vlakbij het station, presenteert de stad Mons zich als een uitstekende keuze voor de organisatie van de meest uiteenlopende MICE-activiteiten en zakentoerisme.

Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2015 was Mons de motor van een belangrijke economische transformatie gesymboliseerd door de opening van niet minder dan vijf musea: het museum van de Doudou, de Artothèque Mons, het MMM (Mons Memorial Museum), de mijnen van Silex’s en het Belfort, musea die vandaag de dag ook uitstekend geschikt zijn als locatie voor allerhande evenementen.

Maar Mons heeft nog veel meer te bieden en is ook de uitgelezen bestemming voor uw zakenreis: vrijetijdsactiviteiten (bioscoop, golf, spa, theater, gastronomie, enz.) laten zich vlot combineren met een uitmuntende service dankzij de uitgebreide MICE-infrastructuren.

Op de website Meetings van visitMons.be vindt u alle informatie en kunt u de Mons Meeting Guide (FR-EN) met alle adressen en nuttige contacten (traiteurs, restaurants, zalen, ideeën voor incentives, bars en hotels) downloaden.

Mons, de MICE-bestemming van vandaag én morgen!

Copyright foto: © Visit Mons

Meer info:

visitMons
Grand-Place, 27 – 7000 Mons

Tel: +32 (0)65/33.55.80

meetingsmons@ville.mons.be

www.visitmons.be

Meer van VISITWallonia :