Vaste & tijdelijke locaties

Apr 30, 2024, 7:05
Aangenaam en rustig kader voor seminaries, conferenties en evenementen

Aangenaam en rustig kader voor seminaries, conferenties en evenementen

05 maart 2018

Gebouwd in de context van de Wereldtentoonstelling van Brussel in 1958, profiteert het Palais des Congrès in Luik van een avant-garde architectuur en een uitstekende infrastructuur. Gelegen op een paar minuten lopen van het historische hart van de Vurige Stad, profiteert het Palais des Congrès ook van een uitzonderlijke omgeving.

Het Palais des Congrès ligt aan de oevers van de Maas, langs het Parc de la Boverie, een van de mooiste groene ruimtes in de stad Luik. Badend in overvloedig natuurlijk licht biedt het een landschappelijk kader en rust aan haar bezoekers.

Het Palais des Congrès biedt meer dan 20 zalen, waaronder 3 amfitheaters (250, 500 en 1000 zitplaatsen), 10 kleinere ‘subcommissie’-zalen en twee grote ruimtes met een adembenemend uitzicht op de rivier. Het unieke, elegante en tegelijk gezellige en luchtige Palais des Congrès in Luik is een essentiële troef die de kwaliteit van uw evenementen zal verbeteren.

Opmerkelijk is dat het congrescentrum een voetgangerstoegang heeft tot het station van Guillemins dankzij de nieuwe loopbrug "La Belle Liégeoise" die de Maas overbrugt en congresgangers een snelle toegang biedt tot het TGV-netwerk.

Andere onmiskenbare voordelen van de site zijn een 4-sterrenhotel en eigen parkeergelegenheid op het terrein.

Interesse?

Neem dan snel contact met het Palais des Congrès de Liège. Zij zullen u begeleiden bij de meest geschikte keuze voor uw seminaries, conferenties en evenementen.

Palais des Congrès de Liège - I.G.I.L. S.C.
Esplanade de l’Europe, 2
BE - 4020 LIEGE

T : + 32 4 340 38 88

E : location@palaisdescongresliege.be

W: www.palaisdescongresliege.be

Meer van Palais des Congrès de Liège :

Palais des Congrès de Liège

Adresse : Esplanade de l’Europe, 2 - 4020 Liège

Téléphone : + 32 (0)4 340 38 88

E-mail : location@palaisdescongresliege.be

Site web : www.palaisdescongresliege.be