Vaste & tijdelijke locaties

Apr 23, 2019, 20:58
Kans op gratis ticket voor Prolight+Sound, de internationale vakbeurs voor event & stage technologie

Kans op gratis ticket voor Prolight+Sound, de internationale vakbeurs voor event & stage technologie

16 februari 2018

Als lezer van Eventnews.be maakt u kans op een gratis dagticket voor de Prolight+Sound vakbeurs. De eerste 10 lezers die een e-mailtje sturen aan kristof.nelis@messefrankfurt.be met als subject “Gratis PLS 2018 ticket – Experience” zullen hun gratis dagticket digitaal toegestuurd krijgen.

Wat is Prolight+Sound?

Een jaarlijkse internationale vakbeurs met een zeer uitgebreid aanbod gaande van event & stage technologie, verlichting, special effects, AV-media technologie, audio, DJ & recording technologie … tot broadcasting en studio technologie… voor ieder dus wat wils !

Prolight+Sound wordt versterkt door de Musikmesse, de internationale vakbeurs voor muziekinstrumenten, bladmuziek en muziekproductie, die grotendeels gelijktijdig (van 11 tot en met 14 april) plaatsvindt. Uw Prolight+Sound toegangsticket verleent u gratis toegang tot de Musikmesse op 11, 12 en 13 april.

Alle beursinformatie alsook een overzicht van de aanwezige exposanten kan u terugvinden op de website www.prolight-sound.com

De gratis ticket actie & uw 20€ korting op uw ICE-treinticket

De eerste 10 lezers van Experience Magazine die een mailtje sturen aan kristof.nelis@messefrankfurt.be met als onderwerp: “Gratis PLS 2018 ticket – Experience” zullen via e-mail een gratis dagticket voor de beurs ontvangen.

Elk toegangsticket omvat, indien gepersonaliseerd op naam van de gebruiker, gratis transport met het openbaar vervoer in Frankfurt am Main (RMV netwerk).

Reist u met de directe ICE trein naar Frankfurt am Main, dan kan u van 20€ korting bij de aankoop van uw treintickets profiteren! De ICE trein van Deutsche Bahn brengt u 6 keer per dag vanaf 39,90€ in 2e klasse en vanaf 69,90€ in 1e klasse vanuit Brussel-Noord of Brussel-Zuid rechtstreeks naar Frankfurt (Main) in slechts 2u50. De eerste ICE verlaat Brussel Zuid om 06h25 en kom al voor half 10 in Frankfurt aan, perfect dus voor uw beursbezoek. De 20€ korting is geldig op een bestelling van een treinticket via www.nmbs-europe.com/ICE. Bij stap 4 van de bestelling kan u de promotiecode AAPROLIGHTSOUND18 ingeven. Indien uw bestelling een minimumwaarde van 69€ heeft en u deel uitmaakt van de eerste 100 gebruikers van deze reductiecode, zal u automatisch van de korting kunnen genieten. Voor al uw vragen betreffende deze kortingscode gelieve contact op te nemen met het NMBS centrum via +32 (0)70 79 79 79

Details betreffende de Prolight+Sound show:

Wij kijken er naar uit u in Frankfurt te mogen verwelkomen!

Contact

Kristof Nelis - Sales & Marketing Manager - Officiële vertegenwoordiging van Messe Frankfurt voor België en Luxemburg - kristof.nelis@messefrankfurt.be
Messe Benelux België – Luxemburg BVBA / Warmoesberg 11 bus 3b / 1000 Brussel
Tel: 0032 (0)2/880.95.87

www.pls.messefrankfurt.com