Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 15:21
Festivak op 7 & 8 november 2018

Festivak op 7 & 8 november 2018

22 januari 2018

Het duurt nog wel even voordat het zo ver is maar we zijn weer van start met de organisatie van de aankomende Festivak. Op 7 & 8 november 2018 vindt de 22e editie van Festivak plaats in de Nekkerhal-Brussels North te Mechelen. De beurs is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het belangrijkste ontmoetingspunt van de evenementenbranche.

De ruim 6.000 bezoekers vertegenwoordigen het volledige spectrum van de evenementenbranche. Zij zijn betrokken bij de organisatie van alle mogelijke typen live evenementen zoals publieksevenementen, bedrijfsevenementen, festivals, meetings, incentives, congressen en beurzen.

De beursvloer met ruim 200 exposanten biedt het meest uitgebreide aanbod van producten, diensten, materiaal, technologie en entertainment voor deze sector.

Zorg dat beslissers uit de evenementenbranche u op het netvlies hebben door deel te nemen als exposant aan Festivak België. U ontmoet twee dagen lang geïnteresseerde organisatoren van evenementen, brand-vertegenwoordigers, productmanagers, gemeentelijke instellingen en marketingprofessionals. Toon hen wat uw oplossingen voor hun kunnen betekenen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een effectieve deelname aan Festivak? Neemt u dan gerust contact op met Jill Oomen, Projectmanager Festivak.

Tel: +31 (0)40 280 84 00

www.festivak.be