Vaste & tijdelijke locaties

Nov 18, 2018, 9:19
3Square Brabant-Wallon: veel meer dan een tenniscentrum

3Square Brabant-Wallon: veel meer dan een tenniscentrum

23 november 2017

‘3Square Justine Henin’ in Limelette heet voortaan ‘3Square Brabant-Wallon’. Het centrum blijft uiteraard de uitvalsbasis voor Justine Henin en alles wat met tennis te maken heeft, maar biedt ook zo veel meer, vandaar de naamsverandering. Sales & Marketing Manager Michel Troch gaf tekst en uitleg.

"Met de voormalige naam werden we teveel geassocieerd als enkel een tennislocatie terwijl onze venue veel meer te bieden heeft en we willen trouwens ook veel meer zijn dan enkel een tenniscentrum", legt Michel Troch uit. "Het gegeven van Justine en tennis is uiteraard een mooie insteek van het verhaal, maar het aanbod is veel breder. Onze klanten verwachten dat ook wel. In het verleden durfden klanten of potentiële klanten ons wel eens terechtwijzen dat we toch meer kunnen aanbieden dan enkel tennisinitiaties als teambuilding, denk maar alleen al aan de mogelijkheden in onze grote tuin en het terras bijvoorbeeld."

Inderdaad. Het indrukwekkende centrum is een ideale locatie om verscheidene MICE-activiteiten te ontplooien. Zo telt 3Square Brabant-Wallon vijf vergaderzalen, voor kleine en grote groepen, van 12 personen tot 220 in theatervorm. Leuk detail evenwel, elke zaal is vernoemd naar een Grand Slam, een groot tennistoernooi, zodat tennis nooit veraf is: ‘Masters’, ‘Wimbledon’, ‘Australian Open’, ‘Roland Garros’ en ‘US Open’.

"We hebben ook de trofeeën van desbetreffende tornooien ingebouwd in de muren van de zalen. Die staan daar mooi te blinken en da’s een leuke extra", aldus Michel Troch.

"Naar de organisatie van seminaries of incentives toe proberen we in eerste instantie steeds zo flexibel mogelijk te zijn. We hebben tevens een restaurant met 54 plaatsen alsook een groot terras waar we tot 150 personen kunnen zetten en dat we volledig kunnen privatiseren. De bedoeling is om op termijn dat terras helemaal te gaan overdekken zodat het onafhankelijk van elk seizoen kan worden benut. Immers, we ontvangen steeds grotere groepen met als gevolg soms plaatsgebrek. Vergeet niet dat we hier niet alleen een tennisclub huisvesten, maar ook een tennisschool en een tennisacademie met internationale spelers en coaches en dus heel veel activiteit genereren, wat het wel leuk maakt. Sport centraal en heel internationaal en bovendien dan ook nog eens alle MICE-activiteiten die aan belang blijven toenemen. Met de naam ‘Brabant-Wallon’ kiezen we daarom resoluut voor een re-branding opdat bedrijven zich ervan vergewissen dat deze locatie niet enkel een tennis venue is, maar tevens een event- en seminarielocatie", stelt Michel Troch.

Wie dat alvast begrepen heeft, is Barbara Laets, National Partnership Developer bij Event Masters.

"We zien enorm veel potentieel in deze locatie. Aangezien wij veel events organiseren, vonden wij 3Square Brabant-Wallon de ideale venue om een partnership mee aan te gaan”, aldus Barbara Laets. De aankondiging van het partnership tussen Event Masters en 3Square Brabant-Wallon ging – hoe kan het anders - gepaard met een teambuilding: The Building Game VR’. Deelnemende teams moeten vier bouwproeven met lego blokjes tot een goed einde brengen. De juiste constructie in elkaar knutselen, binnen de opgelegde tijd en … beter dan de concurrentie. Pret verzekerd!"

3Square Brabant Wallon ligt aan de poort van Wallonië, en tegelijk ook aan de ingang naar Brussel, op de E411.

"Ideaal dus om bedrijven van over heel België te ontvangen, en de locatie maximaal te benutten voor vele teambuildings, in samenwerking met het grootste evenementenbureau van het land. Bovendien is er aan de Vlaamse kant ook nog 3Square Gent, in het middelpunt van Vlaanderen, vlak naast de E40, met eveneens gratis parking en 10 zalen tot 350 personen", aldus nog Michel Troch.

www.3square.be