Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 10:04
Endurance races voor het grote publiek bij eKart!

Endurance races voor het grote publiek bij eKart!

25 april 2017

Heb je altijd al eens willen proeven van de sensaties van een echte racewedstrijd? Dit kan nu via de Endurance formules bij eKart, de elektrische karting in Gent! In teams neem je het tegen elkaar op in een ultiem duel om de eerste plaats op het podium. Er is keuze tussen 3 verschillende endurance formules. Ze bestaan allemaal uit een kwalificatie en een race. Afhankelijk van het aantal piloten zijn er meerdere kwalificaties.

  • De Endurance Light formule bestaat uit een kwalificatie van 10 minuten en een race van 30 min. Dit is toegankelijk vanaf 7 t.e.m. 10 personen en dit is de enige optie waar je sowieso individueel racet.
  • De Endurance XL bestaat uit een kwalificatie van 10 minuten en een race van 60 minuten. Hier kan je aan deelnemen vanaf 14 personen tot en met 20 personen, in teams van 2.
    3 pitstops maken deel uit van de endurance experience!
  • Voor de die-hards bestaat er de Endurance XXL formule. Minstens 14 en maximum 40 personen kunnen zich bij deze formule volledig uitleven! Een kwalificatie van 10 minuten wordt gevolgd door een race van maar liefst 120 minuten. In totaal gaat elk team 7 maal de pits binnen om te wisselen van kart.

Op ons technisch circuit zijn endurance races een hele uitdaging voor elke piloot. Dankzij onze elektrische vloot, bestaande uit 22 karts, schiet je als een speer uit de startblokken en heb je zelfs bij de meer technische stukken constant power. Ook op topsnelheid boeten de karts niet in!

Daarnaast zorgt de speciale coating op het circuit voor super veel grip in de bochten.

Dit is de ideale bedrijfsactiviteit voor zij die een beetje competitie niet schuwen.

Als afsluiter is er nog een mooie podiumceremonie voor de winnaars.

Voor extra info of vragen kan je steeds terecht op de eKart website www.ekart.be of stuur je een mailtje naar michiel@ekart.be.

See you on the track!

www.ekart.be

Meer van eKart :

eKart