Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 8:31
‘A new way in May’ bij Crowne Plaza Brussels Airport

‘A new way in May’ bij Crowne Plaza Brussels Airport

05 mei 2015

Nog tot en met 31 mei kunnen gasten van Crowne Plaza Brussels Airport genieten van enkele uitzonderlijke aanbiedingen die onder de noemer 'A new way in May' worden voorgesteld.

U kunt er bijvoorbeeld genieten van een gezonde break of een heerlijke barbecue.

De lente is in het land en daar wil Crowne Plaza Brussels Airport de meetingklanten graag van mee laten profiteren. Onder de noemer 'Spring of Health' in uw meeting kunnen de deelnemers in plaats van een klassieke pauze voor slecht 78,50 euro genieten van een gezonde boost in de vorm van een vers geperste sappenmix en een mooie groenteschotel. Deze speciale aanbieding is alleen geldig van 1 tot en met 31 mei, afhankelijk van beschikbaarheid.

Het team van Crowne Plaza stelt ook enkele heerlijke BBQ lunchformules voor op het terras van het hotel en dat vanaf 39 euro pp. Er is keuze uit een Healthy BBQ, een Meknès BBQ, een American BBQ en een Prestige BBQ. Deze aanbieding is geldig voor groepen vanaf 20 personen, volgens beschikbaarheid.

Voor alle nieuwe boekingen heeft het hotel voor u ook een unieke aanbieding in de vorm van een schitterende horloge. De aanbieding is geldig voor boekingen van meetings of meetings met verblijf die plaatsvinden tussen nu en 30 november 2015 met minimum van 15.000 euro aan catering. De aanbieding is niet cumuleerbaar met andere promoties.

www.crowneplaza.com/cpbrusselsarpt

Meer van Crowne Plaza Brussels Airport :