Vaste & tijdelijke locaties

Apr 27, 2024, 9:28
Maak dromen waar in Gentopia

Maak dromen waar in Gentopia

21 maart 2017

Tijdens de Gentse Feesten tovert Idee Fiks het Zuidpark om tot het familieparadijs Gentopia met tal van gratis animaties en shows. Met meer dan 12.000 kinderen biedt Gentopia u, als partner, de mogelijkheid om uw merk te profileren en positief te associëren aan de doelgroep van families.

Zo hebben we de gegeerde functie van gouverneur die garant staat voor maximale visibiliteit, zonder dat u enige bestuurlijke taken hoeft op te nemen uiteraard. Daarnaast zetten we met plezier onze deuren open voor ereburgers en hofleveranciers. Omdat we bij Idee Fiks niet graag stilzitten, bedachten we een aantal nieuwe activiteiten voor onze burgers, waarvan u  het gezicht kan worden. Het goede nieuws? U hoeft hiervoor helemaal niets te doen! U kiest een kant en klare formule en Idee Fiks staat in voor een piekfijne organisatie.

Laat u onze kinderburgemeester stralen op het podium?

Gentopia heeft een kinderburgemeester! Hiervoor organiseert Idee Fiks een verkiezing waarbij kandidaten een act op het free podium brengen voor het oog van onze juryleden, een bonte mengeling van gepassioneerde vakmensen en kinderen.

Daagt u de Gentopiërs uit met een ludieke opdracht?

Challenges, ze zijn niet meer weg te denken uit het social media landschap. En ze kunnen best wel leuk zijn, die uitdagingen. “Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!”, vinden we bij Idee Fiks. En daarom creëerden we een aantal Kids & Family Challenges. Een reuze massakussengevecht voor alle leeftijden, de grote doe-het-zelf-familierace of de mega bottle flip uitdaging… En voor wie verfrissing nodig heeft, bedachten we de prettige waterslag, een uitdaging waarbij teams met XL waterballonkatapulten aan de slag aan. De persaandacht zal niet ontbreken!

Wordt u het gezicht van een kermisanimatie?

Waar het kermis is, is het feest. Gentopia stelt met trots haar nieuwe straat voor: het Fuure Plein. Kermisanimaties voor klein én groot worden gebrand met uw logo of aangeleverde visual. En voor wie het graag groot ziet, hebben we een te gekke rollercoaster van maar liefst 15 meter in petto!

"Ziedet zitte"?

Meer weten over de partnerformules? Contacteer je Gentopia-afgezant Tine: tine.dh@ideefiks.be of 09 265 80 93.

www.ideefiks.be