Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 11:30
Nieuwe locatie voor Business Events in Antwerpen

Nieuwe locatie voor Business Events in Antwerpen

29 augustus 2016

Zoekt u nog een locatie voor vergaderingen,opleiding of teambuilding in het najaar? Bij Boeckenberg Sport & Business kan u terecht voor één totaaloplossing. Naast allerhande vergaderfaciliteiten en cateringmogelijkheden zijn er zowel indoor als outdoor ruimte sportfaciliteiten.  Alles is perfect mogelijk op deze Toplocatie.

Boeckenberg Sport & Business beschikt zelf over tal van verrassende sportieve teambuildingvoorstellen.  Maar alle andere ideeën zijn uiteraard van harte welkom.  Een gespecialiseerd team gaat samen met u op zoek naar het passende event, en dat helemaal op maat van uw wensen én natuurlijk uw budget.

U vindt ons vlakbij de op- en afrit van de E34 – E313 en het rondpunt van Wommelgem.

Boeckenberg Sport & Business beschikt niet alleen over buiten- en binnensportvelden, maar ook over gezellige, groene en rustige zomer- en winterterrassen. Ideaal dus voor teambuildings, familiedagen en andere sportieve events.

Ook voor een vergadering, al dan niet met sportieve break, zijn er verschillende faciliteiten. De Bridgezaal bijvoorbeeld is geschikt voor groepen van 25 tot 150 personen en laat allerhande opstellingen toe, van theateropstelling tot en met werkeilanden. De ruimte kan eveneens in zones verdeeld worden. De Spiegelzaal op de eerste verdieping, voor groepen van 25 tot 100 personen, biedt een prachtig uitzicht over de korfbalvelden en het groene binnengebied. Kleine groepen tot 20 personen kunnen terecht in de Vergaderzaal. Net zoals in alle andere zalen zijn ook hier alle business-faciliteiten standaard voorzien. De kers op de taart is de Top-sporthal voor groepen van 25 tot 900 personen. Naast de Business-voorzieningen is er eveneens een podium voor Tv-opnames en tribunes.

Boeckenberg Sport & Business staat ook garant voor een ruim catering-aanbod van wandelbuffetten tot stijlvolle en gastronomische recepties in de Foyer. Daar bevindt zich ook het Sportkaffee om samen met collega’s en zakenrelaties ongedwongen bij te praten en stoom af te laten.

Kortom: evenementen op maat voor ieders budget met talrijke in- en outdoor mogelijkheden en dat op een centrale ligging met parking: dat zijn de troeven van Boeckenberg Sport & Business.

Facebook - Instagram

www.boeckenberg-business.be

Meer van Boeckenberg Sport & Business :

Boeckenberg Sport & Business