Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 1:42
Terrasjesweer bij Steigenberger Wiltcher's

Terrasjesweer bij Steigenberger Wiltcher's

26 april 2016

De temperatuur begint al te stijgen, iedereen heeft de lentekriebels en het is tijd om te genieten van het lentezonnetje. Vanaf nu kan het alleen maar beter worden, in rechte lijn naar de zomer. Steigenberger Wiltcher’s heeft het terras al klaar staan zodat u weer kunt afspreken op het misschien wel fijnste en mooiste zomerse plekje van de stad Brussel.

Het is puur genieten onder de grote parasols van het Wiltcher’s terras. Hier spreekt u af van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Want u kunt hier heerlijk uitgebreid ontbijten, lunchen en dineren. Maar ook voor een drankje tussendoor bent u van harte welkom.

Tijd voor aperitief? Het team van de Loui Bar heeft een mooie kaart voor het Wiltcher’s terras samengesteld; een ruime keuze en breed assortiment champagnes en originele cocktail creaties.

Overigens, Simona Tsachewa, vrouwelijke bartender van Loui Bar is op 18 april  de beste bartender van België geworden tijdens de wedstrijd georganiseerd door de Unie van Belgische bartenders. Haar fruitige cocktail kreeg de naam ‘Etta’, vernoemd naar de zangeres Etta James. Simona liet zich inspireren door de melodiën en creëerde een iets vrouwelijke cocktail, zeer mooi uitgebalanceerd en met een zomerse rood oranje kleur. Zij zal in oktober België vertegenwoordigen tijdens de internationale bartenders wedstrijd in Tokyo, Japan.

Het Wiltcher’s terras heeft 60 zitplaatsen en kijkt uit op de binnenplaats van het Hotel Steigenberger Wiltcher’s. Het Wiltcher’s terras is open 7/7 tot middernacht.

Steigenberger Wiltcher's
71 Avenue Louise, 1050 Brussels, Belgium
www.steigenberger.comwww.wiltchers.com