Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 10:01
De slimste keuze voor de zakenreiziger

De slimste keuze voor de zakenreiziger

05 juni 2015

Met een kleurrijk en dynamisch concept is Park Inn by Radisson de perfecte keuze voor zakenreizigers die naar België komen. Het concept staat voor 'Choice', 'Connectivity' en 'Community' en voegt daar Surf4Free Internet en slimme moderne faciliteiten voor succesvolle vergaderingen en evenementen aan toe.

Met zijn bloeiende kunstgeschiedenis, theatrale en artistieke levensstijl, én vanzelfsprekend het legendarische eten en bier, is België een bestemming die een toenemende belangstelling geniet voor zakelijke bijeenkomsten.

Bovendien zorgt het Park Inn by Radisson Smart Meetings & Events concept, dat specifiek is ontwikkeld om de noden van de gasten goed in te schatten en te anticiperen op individuele prioriteiten, voor een frisse en vriendelijke beleving.

De unieke 'Yes I Can!'-ethos betekent dat Park Inn by Radisson steevast een ongecompliceerde, consistente en betrouwbare service levert die niet alleen 'value for money' biedt, maar ook nog eens alle verwachtingen overtreft.

Brussel, de begeesterende Belgische/Europese hoofdstad, biedt een unieke mix: recht door zee, maar toch eigenzinnig én met een magisch middeleeuws centrum. Het Park Inn by Radisson Midi, Brussels, is de perfecte plek om te verblijven tijdens uw zakenreis, vergadering of congres. Schitterend gelegen tegenover het grootste station, de Gare du Midi, bevindt het hotel zich op ideale afstand van de luchthaven, het centrum van de stad en topattracties zoals de Grote Markt. Het hotel omvat 142 moderne kamers en 207 m2 flexibele vergaderruimte met hightech apparatuur en natuurlijk licht. Er kunnen makkelijk 75 gasten terecht voor een conferentie, 80 voor banketten en 125 voor recepties. Bovendien is er Surf4Free Internet. Altijd en overal.

In de sfeervolle en levendige geboorteplaats van Stella Artois kan het Park Inn by Radisson Leuven prat gaan op een geweldige ligging dichtbij het centraal station en tal van fascinerende bezienswaardigheden van de stad. Alle 133 kamers hebben een eigentijdse inrichting en de 200 m2 grote conferentieruimte - met de nieuwste hightech apparatuur - kan worden onderverdeeld in 3 kleinere ruimtes met 2 extra vergaderzalen. En ook hier zorgt Surf4Free vlot voor de juiste verbindingen.

Verder is er ook nog Park Inn by Radisson Liege Airport dat uitstekend geschikt is voor een zakelijk verblijf of meeting. Vlakbij het stadscentrum gelegen is het hotel de perfecte uitvalsbasis voor de grote bedrijven, het Liège Science Park en het International Conference Centre. De 100 kamers van het hotel hebben allemaal Surf4Free Internet, net als de 8 eigentijdse vergaderzalen. De aantrekkelijke evenementenruimte is geschikt voor de meest uiteenlopende dingen, gaande van een seminarie voor 130 gasten tot een gezellige receptie voor 200 gasten. Bovendien ligt Luik op heel korte afstand van Amsterdam, Keulen, Parijs en Brussel dankzij het uitstekende wegennet.

Met extra functies zoals goed uitgeruste fitnesscentra en de bruisende RBG Bar & Grill, vormen de Park Inn by Radisson hotels in België een superslimme keuze voor slimme zakenreizigers ...

www.parkinn.com

Meer van Park Inn by Radisson :