Vaste & tijdelijke locaties

Oct 16, 2024, 2:21
Via land, water of lucht: alle routes leiden naar SILO Brussels

Via land, water of lucht: alle routes leiden naar SILO Brussels

07 oktober 2024

SILO Brussels biedt u verschillende manieren om uw aankomst zo soepel en aangenaam mogelijk te maken, ongeacht uw vertrekpunt. Of u nu met de auto, boot, openbaar vervoer of zelfs de fiets komt, deze locatie is nog nooit zo eenvoudig te bereiken geweest.

1. Rijden in alle Comfort

SILO Brussels biedt voldoende parkeermogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw aankomst probleemloos verloopt. Met 370 parkeerplaatsen op loopafstand van de locatie en tot 2.060 extra plaatsen die toegankelijk zijn via de pendeldienst, heeft u voldoende ruimte om te parkeren. Of u nu zelf rijdt of de pendeldienst gebruikt vanaf nabijgelegen parkeerplaatsen, er is alles aan gedaan opdat gasten gemakkelijk naar SILO kunnen komen zonder de stress van het vinden van een parkeerplaats.

2. Een Schilderachtige Aankomst over het Water

Voor een echt speciale ervaring kiest u ervoor om per boot langs het kanaal van Brussel aan te komen. De unieke ligging aan het kanaal biedt een serene en gedenkwaardige manier om bij SILO Brussels aan te komen, perfect om die extra toets toe te voegen aan het begin van uw evenement.

3. Openbaar Vervoer Eenvoudig Gemaakt

Dankzij een uitstekende verbinding met het openbaar vervoersnetwerk van Brussel is het zowel efficiënt als handig om hier met de tram te komen. Stap gewoon op tramlijn 10 en u bent in een mum van tijd op deze locatie. Het gemak van het openbaar vervoer betekent dat u alle files vermijdt en stressvrij aankomt.

4. Verwelkoming Internationale en Nationale Reizigers

Voor wie met het vliegtuig komen, ligt SILO Brussels op slechts een korte rit van Brussels Airport. Of u nu van de andere kant van het land of van overzee komt, de nabijheid van de luchthaven zorgt voor een snelle en soepele aankomst.

5. Milieuvriendelijke Fietsopties

Geeft u de voorkeur aan een groenere manier van reizen? SILO Brussels biedt veilige fietsenstallingen voor gasten die met de fiets komen. Met het groeiende aantal fietspaden van de stad biedt fietsen een gezond en milieubewust alternatief om uw evenement te bereiken.

Bij SILO Brussels is uw reis naar de locatie net zo belangrijk als het evenement zelf. Hoe u ook kiest om aan te komen, wees gerust dat alles in het werk is gesteld om het zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken.