Vaste & tijdelijke locaties

Jun 17, 2024, 15:11
Les Jardins de la Molignée, waar seminaries samengaan met een onderdompeling in het groen…

Les Jardins de la Molignée, waar seminaries samengaan met een onderdompeling in het groen…

16 mei 2024

Het hotel-restaurant Les Jardins de la Molignée, genesteld in een weelderig groene omgeving tussen Dinant en Namen, biedt u een idyllisch en rustgevend kader voor al uw evenementen, van vergaderingen en seminaries tot recepties en 'groene' teambuildings. Het professionele en gediversifieerde aanbod is onlangs opnieuw uitgebreid met de heropening van de Brasserie du Moulin.

In het hart van de prachtige provincie Namen biedt Les Jardins de la Molignée u verschillende modulaire en aangepaste vergaderruimtes die plaats bieden aan groepen van verschillende omvang.

Voor uw professionele evenementen, al dan niet residentieel, focust Les Jardins de la Molignée op een productief evenwicht tussen professionaliteit en ontspanning. De verschillende vergader- en seminarieruimtes bieden een omgeving die bevorderlijk is voor creativiteit en concentratie, evenals moderne apparatuur, betrouwbare Wi-Fi-connectiviteit en op maat gemaakte cateringdiensten.

Na een drukke werkdag en voordat u gaat genieten van een goede nachtrust in een van de 52 onlangs gerenoveerde comfortabele kamers, kunt u nieuwe herbronnen en nieuwe energie opdoen in de ontspannings- en wellnessruimte met binnenzwembad, sauna en jacuzzi.

Voor uw teambuildingactiviteiten biedt Les Jardins de la Molignée verschillende combinaties in het hart van de verkwikkende natuur. De sportievelingen zullen vooral de railbiketochten of de avontuurlijke activiteiten van Dinant Aventure kunnen waarderen, terwijl anderen zullen genieten van de rust en geneugten van de omgeving van de Abdij van Maredsous of in de ban geraken van de prachtige tuinen van Annevoie...

Kortom, Les Jardins de la Molignée staat garant voor een echte onderdompeling in het groen…

Jardins de la Molignée
Lucie Saucez
+32 (0) 82 61 33 75
sales@jardins.molignee.com
www.jardins.molignee.com

Meer van VISITWallonia :