Vaste & tijdelijke locaties

Jun 18, 2024, 15:19
Beleef een authentieke Ardennenervaring in een elegant boetiekhotel

Beleef een authentieke Ardennenervaring in een elegant boetiekhotel

16 mei 2024

Het Château de Vignée, gelegen op een steenworp afstand van Rochefort, in het hart van de Ardennen tussen Brussel en Luxemburg, vormt de perfecte setting zijn voor alle soorten professionele evenementen. Deze emblematische plek midden in de natuur combineert geschiedenis en moderniteit en stelt u in staat werk en plezier te combineren in een uitzonderlijke omgeving.

Met 24 5* kamers en 4 vergaderzalen die plaats bieden aan maximaal 160 personen, is Château de Vignée dé uitgelezen plek voor de organisatie en personalisatie van onvergetelijke bedrijfsevenementen. Professionele ambities gaan hier harmonieus samen met de exclusieve culinaire ervaring van zijn met een Michelin-ster bekroonde restaurant Arden, maar ook van zijn uitzonderlijke wijnkelder. Om de ervaring nog meer te verrijken, kunt u zich laten begeleiden door één van de sommeliers tijdens een privéproeverij, of zich onderdompelen in een speelse ‘wine escape game’.

Het Château de Vignée werd opgeknapt tijdens een zorgvuldige renovatie in 2020, waarbij charme en elegantie werden gecombineerd in een groene omgeving met uitzicht op de Lesse. Het kasteel nodigt u uit om volledig nieuwe energie op te doen. Ter plaatse of vertrekkende vanuit het Château zijn er tal van sportieve en recreatieve teambuilding-, ontspannings- of natuuractiviteiten mogelijk. U kunt voor uw gasten een programma samenstellen dat zowel uitgebreid als divers is. De sportievelingen zullen niet aarzelen om de Citadel van Dinant te bestijgen, de vele sport- en natuuractiviteiten van het Domaine de Chevetogne uit te proberen of tegen een balletje te slaan bij de Royal Golf Club van het Château Royal d'Ardenne. Anderen zullen de voorkeur geven aan de deugden van de wellnessruimte van het hotel, de ontdekking van de prachtige groene omgeving eromheen of de frisheid van een bezoek aan de Grotten van Han en zijn dierenpark...

Château De Vignée
Elodie François
+32 (0) 470 97 11 18
info@chateaudevignee.be
www.chateaudevignee.be

Meer van VISITWallonia :