Event management

Mar 28, 2024, 19:45
Verder onderzoek naar de impact van de coronacrisis op de eventsector

Verder onderzoek naar de impact van de coronacrisis op de eventsector

29 mei 2020

De voorbije maanden bracht het Expertisecentrum Publieke Impact van de Karel de Grote Hogeschool de gevolgen van de coronacrisis op de eventsector in kaart. Om de situatie op de voet te blijven monitoren wordt er nu een nieuwe enquête gelanceerd.

"Eind maart onderzochten we reeds de impact van de coronacrisis op de eventsector in België. Hieruit bleek dat de sector het toen al moeilijk had, en dat de onzekerheid over de toekomst groot was." Meer info

"Graag willen we de impact van de coronamaatregelen blijven monitoren, ook op langere termijn. Daarom willen we ook jouw mening en ervaring (terug) mee in kaart brengen. In deze bevraging, en ook in de toekomst. Op die manier kunnen we de overheden overtuigen dat onze sector sterk lijdt onder de crisis, en dat verdere steunmaatregelen meer dan ooit nodig zijn."

Help jij mee de impact van de coronacrisis op de eventsector in kaart te brengen? 

VUL DE VRAGENLIJST IN

"Vul deze vragenlijst in en stuur hem door naar jouw netwerk. Iedereen die professioneel actief is in of betrokken is bij de organisatie, toelevering aan en/of hosting van events, conferenties, beurzen, festivals, incentives, meetings en/of andere types events worden gevraagd deel te nemen aan deze bevraging. Hoe meer deelnemers, hoe correcter de gegevens zullen zijn, en hoe beter we de sector kunnen ondersteunen. Nu en in de toekomst."

"Dit onderzoek wordt uitgevoerd door het expertisecentrum Publieke Impact van Karel de Grote Hogeschool. Het expertisecentrum verricht toegepast wetenschappelijk onderzoek voor de eventsector." 

"De informatie die je geeft wordt vertrouwelijk behandeld en er zal nooit op individuele basis over gerapporteerd worden; enkel gegevens op (sub)sector niveau worden gepubliceerd."

"Heel erg bedankt voor jouw medewerking!"

Christine Merckx
Hoofd Expertisecentrum Publieke Impact
Karel de Grote Hogeschool
christine.merckx@kdg.be
www.publiekeimpact.be