Event management

Aug 5, 2020, 4:08
AIM Group benoemt nieuwe Country Manager  voor het kantoor in Brussel

AIM Group benoemt nieuwe Country Manager voor het kantoor in Brussel

04 april 2019

AIM Group International, een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in congressen, evenementen en communicatie, is verheugd aan te kondigen dat Belgin Topkaya de rol van Country Manager voor het kantoor in Brussel opneemt.

AIM Brussel werd opgericht in 1999 en is één van de best gekende event management organisaties in België. AIM werkt zowel op lokale als internationale evenementen, en heeft een brede waaier van klanten, waaronder internationale verenigingen, farmaceutische groeperingen, IT & Financiële en verzekerings bedrijven. Belgin zal de lokale business begeleiden en ontwikkelen, voornamelijk als aanbieder van PCO diensten, alsook Association Management (AMC), Destination Management (DMC) en de organisatie van Corporate Events.

Belgin is een deskundige professional met 25 jaar werkervaring in management, sales en operations verwant met de events-, meetings- en incentives-sector. Zij heeft zowel in hotels als bij grote PCO’s en evenementenbureaus gewerkt.

“Het kantoor in Brussel is onontbeerlijk voor onze groeistrategie als meetings bestemming: een centraal hub voor Europese verenigingen, een belangrijk centrum van politieke belang en een aansprekende stad voor evenementen”, bevestigt Marco Quagliarella, Director International Operations AIM Group International. “Wij zijn ervan overtuigd dat Belgin Topkaya, met haar aanzienlijke ervaring en specialisatie, het team doeltreffend zal lijden en nieuwe projecten zal ontwikkelen”.

“Ik ben werkelijk vereerd dat ik bij AIM Group in dienst kan treden: een bedrijf met internationale visie en
aanpak gericht op innovatie en waardecreatie”, zegt Belgin Topkaya. “Ik ben enthousiast om samen te werken met het zeer getalenteerde en gemotiveerde team in Brussel om klanten te ondersteunen bij het behalen van hun strategische evenementdoelstellingen”.