Event management

Mar 23, 2019, 13:16
Evendrink wordt Bien Venue op 17/4!

Evendrink wordt Bien Venue op 17/4!

28 maart 2018

Na meer dan 5 jaar verandert de Eventdrink van naam en gaat vanaf nu door het leven als 'Bien Venue'. Een nieuw kleedje, maar het concept blijft hetzelfde: netwerken voor event professionals in een ongedwongen sfeer. Geen toetredingsvoorwaarden of inschrijvingsgelden, enkel de vraag om zich te houden aan de niet-commerciële 'spelregels'.

Meer info daarover en inschrijven voor de eerste editie op dinsdag 17 april in King George Café in Sint-Niklaas via www.bien-venue.org.

Ook nieuw is dat er voorafgaand aan de netwerkdrink ook een inspiratiesessie wordt toegevoegd. Deze keer is het onderwerp 'How to instagram your event' door Marianne Lenaerts, PR consulente & event organiser van Steve & Charlie.

'We hopen een nieuwe stap te zetten met de nieuwe naam en elan', zegt initiatiefnemer Joris Tanghe. 'Maar aan de basis wilden we niet raken. Het moet vrijblijvend zijn en we willen niet aan de losse sfeer raken. Iedereen die iets met events te maken heeft is dus welkom!'

Sinds een aantal jaar komen professionals uit de eventsector regelmatig samen voor een informele drink. De Eventdrink groeide in die tijd uit van een vriendengroep die samen een glas ging drinken uit tot een bijeenkomst op een leuke event locatie waar meer dan 100 event professionals zich voor inschreven iedere keer.

www.bien-venue.org