Event management

Feb 16, 2019, 5:20
Primetime en Thomas.nl samen verder

Primetime en Thomas.nl samen verder

29 januari 2018

Met ingang van 1 januari 2018 zijn Primetime uit Cuijk en Thomas.nl uit Wijchen gefuseerd. Primetime, specialist in eventtechniek, heeft in Thomas.nl, specialist in eventstyling, de ideale partner gevonden om tot een nog vollediger dienstenaanbod te komen.

Dankzij de fusie kunnen beide partijen hun klanten een completer dienstenaanbod leveren als het gaat om het faciliteren en uitvoeren van evenementen. Beide bedrijven gaan samen verder onder de naam Primetime Eventtechniek + Eventstyling BV.

Meer beleving

De fusie is voor beide bedrijven een logische en strategische stap. Het creëren van beleving voor bezoekers is steeds belangrijker binnen de evenementenwereld. De complementaire dienstverlening, uitgebreide know how en ervaring op het gebied van techniek, inrichting, styling en decor worden nu onder één bedrijf ondergebracht. Het nieuwe Primetime, onder leiding van Patrick Michiels (Algemeen Directeur Primetime) en Tom van Bergen (Creatief Directeur (voorheen Thomas.nl)), helpt opdrachtgevers vanaf de ontwerptafel tot aan de uitvoer bij het faciliteren, uitvoeren en stylen van diverse soorten evenementen.

Nieuwe showroom

Door de fusie verhuist de showroom van Thomas.nl van Wijchen naar het terrein van Primetime aan de Hapsebaan 4 in Cuijk. De nieuwe showroom is het eerste project van het gefuseerde evenementbedrijf. In de showroom worden bezoekers geïnspireerd en krijgen zij een indruk van de mogelijkheden op het gebied van eventtechniek en eventstyling. In het voorjaar 2018 zal de showroom openen.

Primetime

Vanuit de gedachte ‘een loket voor jouw hele event’ biedt Primetime een compleet dienstenpakket aan om evenementen kwalitatief te faciliteren. Hiermee helpt Primetime opdrachtgevers om evenementbezoekers een onvergetelijke ervaring te geven. Alle benodigde apparatuur en materialen worden inhouse geleverd vanuit het magazijn in Cuijk. Meer informatie over Primetime is te vinden op de vernieuwde website:

www.primetime.nl