Event management

Mar 29, 2024, 13:44
The Event and Communication Days op 8 mei 2018 in de Brabanthal

The Event and Communication Days op 8 mei 2018 in de Brabanthal

12 januari 2018

Wij hebben het plezier u mee te delen dat The Event and Communication Days voor de tweede keer zal doorgaan en dit op 8 mei 2018 in de Brabanthal te Leuven.The Event and Communication Days is dé vakbeurs voor de organisatie van beursdeelnames, congressen en (grootschalige-) evenementen. Aanwezig zijn tijdens de ECDAYS 2018 is een ‘must’ als je werkzaam bent binnen de beurs-, congres- en evenementenbranche of toeleverancier bent aan deze dynamische bedrijfstak.

Het thema van deze editie is "Innovation happens where minds meet"

Nieuwe technologieën en innovaties creëren nieuwe opportuniteiten. Leer tijdens de ECDAYS hoe deze toegepast kunnen worden voor de organisatie van jouw evenement. Ook het belang van duurzaamheid kunnen we niet uit het oog verliezen. Al onze evenementen hebben een impact op het milieu. Hoe kunnen we samen bijdragen aan de duurzaamheid van ons evenement, onze stad en onze sector in zijn geheel?

Dé ontmoetingsplek voor de beurs-, congres- en eventindustrie
The Event and Communication Days is voor de tweede keer hét platform waar de complete sector van B2B en B2C evenementen elkaar zal ontmoeten. De beurs trekt een gericht en geïnteresseerd publiek aan. Dit zorgt ervoor dat exposanten een groot aantal beslissers zullen ontmoeten.

Wie is de exposant op de ECDAYS?
De exposanten van de ECDAYS zijn bedrijven die als leverancier of dienstverlener kunnen bijdragen tot een succesvol B2B- of B2C-event of een geslaagde beurs. Zij bieden producten en diensten aan op het gebied van:

  • Event locaties en accommodaties
  • Evenementen- en communicatiebureaus
  • Aanbieders op het gebied van decor, standbouw, licht, geluid, podia, techniek, verhuur, catering, afvalverwerking etc.
  • Aanbieders van webservices zoals cms systemen, online media, databases, mobile & email marketing, websitebouw, applicaties
  • Aanbieders van video en digital IT
  • Dienstverleners op het gebied van personeel, advies, uitvoer en promotie

Behoor jij tot de toonaangevende leveranciers die producten, diensten en/of oplossingen aanbiedt?

Dan mag jij niet ontbreken tijdens de ECDAYS!

Bekijk hier de infobrochure

Reserveer nu uw stand

Tot binnenkort!
Het ECDAYS-team

The Event & Communication Days is een initiatief van vakverenigingen Febelux en B.E.S.A. Zij willen hun leden en andere geïnteresseerde bedrijven een platform aanbieden om hun producten en diensten voor te stellen aan een doelgericht publiek. Het biedt dé gelegenheid om de media beurzen, congressen en evenementen te promoten en onder de aandacht te brengen bij de marketing managers van bedrijven.

www.ecdays.be