Event management

Nov 19, 2018, 1:59
Ben je op zoek naar een heel nuttig eindejaarsgeschenk ?

Ben je op zoek naar een heel nuttig eindejaarsgeschenk ?

04 december 2017

Dan is een opleiding Slip- en Remcontrole bij Jesco een heel goede investering in de veiligheid van je dierbaren! Veilig autorijden. Ja! Maar hoe doe je dat eigenlijk? Het hedendaagse, vaak hectische, verkeer vereist van elke bewuste automobilist een juiste kijk op zijn mogelijkheden en tekortkomingen.

Deze stage is ook veel meer dan een "slipcursus" en een echte must voor elke bewuste chauffeur !

Gedurende deze dag staan een doorgedreven evaluatie van uw wagencontrole, bewustmaking van de noodsituaties en initiatie van de correcte technieken centraal. De juiste verkeersattitude is primordiaal. Preventief en defensief autorijden is een filosofie die wij u eigen maken.

Koop je cadeaubon of stages online. Klik hier.

Wat vertellen cursisten over de opleiding Slip- en Remcontrole ?

"Het was een super leuke ervaring. Geen saaie lessen maar een aangename, sfeervolle opleiding. Je kreeg hulp wanneer je iets fout deed en werd bijgestuurd waar nodig. Ik kreeg het als cadeau en ben hier zeer dankbaar voor. Een echte aanrader! Op naar een vervolgopleiding." 

 "Dit zou verplicht moeten worden voor iedereen die een autorijbewijs heeft behaald."

 "Via mijn werkgever (en dank hiervoor) heb ik met een klein hartje me naar Jesco begeven samen met de collega's. Ik heb toch alle rem- en sliptesten meegedaan (niet tot uiterste) maar wel gevoeld wat er allemaal kan plaatsvinden, hoe belangrijk het is om de technieken te begrijpen en deze vaardigheden trachten je eigen te maken met "veel" oefenen. Top : aandacht naar bewustwording op de baan (afstand, plan B en vooral persoon is belangrijkste en niet alle snufjes van auto). Ik kan alleen beamen dat dergelijke opleiding iedereen zou moeten volgen!"

Profiteer nu van de eindejaarsactie! Aarzel niet en maak nu gebruik van de unieke eindejaarskorting van 12 %.  Vul de kortingscode SAFE2018 in bij de online aankoop van je cadeaubon Slip- & Remcontrole. De actie loopt tot en met 14.01.2018.

JESCO AUTO TRAINING SCHOOL
SCOJE NV
Ooievaarsnest 33 - 2870 PUURS
info@jesco.be
Tel +32 (0)3 866 16 66
Website: www.jesco.be