Event management

May 3, 2024, 19:07
A real event needs a Mousse-Tache!

A real event needs a Mousse-Tache!

14 juli 2015

Op zoek naar getrainde eventmedewerkers?

Dan kan u steeds terecht bij Mousse-Tache, een people agency met flexibele crew inzetbaar op allerhande evenementen. Een team met ervaring uit zowel de catering- en eventsector, nightlife en hospitality vormt de drijvende kracht van Mousse-Tache. Expertise en passie worden gebundeld om iedereen op maat te bedienen!

De Mousse-Tache crew wordt opgeleid door professionele trainers, die de etiquetteregels met hen van A to Z doornemen. Zo leren ze correct een tafel te dekken, want waar leg je nu weer welke vork? En hoe loop je door een drukke zaal met 3 borden in je handen? Tijdens de intensieve training leert de Mousse-Tache crew de kneepjes van het vak.

Het personeel is gedreven, dynamisch en flexibel. Zo is de crew inzetbaar voor diverse taken: zaalbediening, maître d'hôtel, barpersoneel, stagehands, hospitality, nightlife, ...

Uniek in de sector zijn de Mousse-Tache Models! Knappe modellen mét cateringskills die een event tot leven kunnen brengen. Van extravagante looks tot Christmas & Candygirls tot klassieke champagnedames. Mousse-Tache beschikt ook over op maat gemaakte tafels, door de naaister gestyled in de look en feel van uw events.

De stylingmogelijkheden voor de modellen en medewerkers zijn dan ook eindeloos. Professionele stylistes en naaisters zoeken samen met de klant naar gepaste en unieke outfits, van klassiek tot extravagant. Mousse-Tache biedt een ruime keuze aan klassieke kostuums, keurige jurken, mantelpakjes, alsook glamouroutfits en themapakjes. Bretellen, strikjes, baljurken en ga zo maar door!

Sinds kort slaat het bureau ook de handen in elkaar met Studio Bambam. Een samenwerking die resulteerde in een verfrissend concept en unieke kledingstukken. Benieuwd naar wat zij samen naar buiten brengen?

Neem dan zeker eens een kijkje op de site. Het beste idee bevindt zich duidelijk onder uw neus.

Mousse Tache
Kortrijksesteenweg 269
9000 Gent
Tel: 09/398.25.56
info@mousse-tache.be
www.mousse-tache.be

Meer van Mousse Tache :

Mousse Tache