Event Destinations

Sep 29, 2020, 15:11
Schrijf nu in voor de roadshow van Meet in Spain

Schrijf nu in voor de roadshow van Meet in Spain

04 oktober 2019

Op 28 oktober houdt de roadshow van Meet in Spain halt in Antwerpen. Ontdek wat het Spain Convention Bureau en 13 lokale partners en bestemmingen voor jou en je bedrijf kunnen betekenen.

Een event of incentive organiseren in Spanje, dat is telkens een perfect huwelijk tussen duizenden jaren geschiedenis en top infrastructuur. Het is niet voor niets dat Spanje wereldwijd op de 3de plaats staat als het gaat om internationale meetings. Klein of groot, jouw event gaat hier niet onopgemerkt voorbij.

Wij bieden je een unieke kans om tijdens onze roadshow alle nodige contacten te leggen, inspiratie op te doen en een fijne avond te beleven. Ontdek wat het Spain Convention Bureau en 13 lokale partners en bestemmingen voor jou en je bedrijf kunnen betekenen.

Wanneer?
Maandag 28 oktober
Vanaf 18u

Waar ?
Relais & Châteaux Hotel Franq
Kipdorp 10/12
2000 Antwerpen
www.hotelfranq.com

Wat mag je verwachten ?

-Een inspirerend event met de conventiebureaus van Barcelona, Benidorm, Bilbao, Elche, Gran Canaria, Madrid, Málaga, Murcia, Salamanca, San Sebastián, Sevilla, Sitges en Valencia
-Een workshop met de 13 partners
-Korte inspirerende presentaties van de diverse bestemmingen
-Nieuwe ideeën en tips voor je volgende event, meeting of teambuilding
-Een zittend diner van Michelin sterrenchef Tim Meuleneire
-Een traditionele porron wijnworkshop

Inschrijven
Dit wordt een uitstekende gelegenheid voor alle MICE-kantoren en corporate meeting planners om één van de meest populaire bestemmingen ter wereld te herontdekken. Schrijf je snel in via het online registratieformulier want de plaatsen zijn beperkt.