Event Destinations

Apr 23, 2019, 20:56
Wallonië verrast u met een gevarieerd aanbod voor zakentoerisme

Wallonië verrast u met een gevarieerd aanbod voor zakentoerisme

19 oktober 2018

Wallonië heeft enorm veel te bieden. Naast de welbekende levendige steden, sfeervolle dorpen, prachtige bossen en elf sites die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, zijn er nog talrijke pareltjes te ontdekken.

Ook de business-bezoeker vindt er zijn gading, met gezellige hotels, perfecte voorzieningen voor vergaderingen en seminars en een ruime keuze aan talrijke sport- en ontspanningsactiviteiten voor zowel kleine als grote groepen en voor elk budget.

De MICE-afdeling van Wallonië België Toerisme promoot Wallonië als bestemming voor Meetings & Incentives. De dienst verleent volledig gratis een allesomvattende en gepersonaliseerde hulp en objectief advies om elk zakelijk evenement succesvol te laten verlopen en kan de organisator ook doorverwijzen naar de verschillende provinciale Convention Bureaus.

U hoeft dus niet ver te reizen om in een bijzondere omgeving te vertoeven. Bovendien zet Wallonië België Toerisme dit jaar in het kader van ‘Buitengewoon Wallonië’ locaties in de verf die u onverwachte plekken of activiteiten laten ontdekken.

Verras uw gasten of medewerkers met:

  • Een bootlicht nemen in Strépy-Thieu en een barbecue op het meer van Robertville
  • Een astronautenpak aantrekken en de sterren ontdekken in het Euro Space Center van Transinne
  • Een seminarie organiseren in de Koninklijke Opera van Luik en genieten van een blik achter de schermen

Voor meer informatie kan u terecht op onze website www.meetinwallonia.be of mail naar syv@walloniebelgietoerisme.be voor persoonlijk advies.

Meer van Wallonie Belgique Tourisme Wallonië België Toerisme :

WBT (Wallonie Belgique Tourisme / Wallonië België Toerisme)