Event Agencies

Mar 29, 2024, 2:19
Priintr doet een 360 ° met SEAT tijdens het Autosalon

Priintr doet een 360 ° met SEAT tijdens het Autosalon

04 maart 2020

Dit jaar kwamen een half miljoen bezoekers naar het 98ste Autosalon van Brussel. SEAT koos Priintr, een jong activeringsbureau, om het publiek naar zijn stand te trekken. Omringd door de merken van de D'Ieteren-groep had het merk Barcelona een 'blikvanger' nodig op zijn stand. Na een creatieve reflectie over het "street" -thema, ontwikkelde het agentschap een meeslepende green key foto-animatie om bezoekers aan te trekken: SEAT SKATEBOARDING EXPERIENCE.

Een levensgrote halfpipe bedekt met groen en een in de structuur bevestigde skateboard gaven bezoekers de kans om foto's maken en een sprong simuleren in 3 verschillende omgevingen. Om groepen of families te kunnen ontvangen, konden tot drie poses worden aangenomen.

Om een "eenvoudige" effen groene muur over een breedte van 6 m te voorkomen, werd een fresco "tag" dual tone bedacht. Ten slotte werd er een gigantisch scherm geïntegreerd in de structuur om te communiceren en om de foto’s van bezoekers weer te geven (met hun toestemming).

Voorafgaand aan het afdrukken liet een gedecentraliseerd gegevensverzamelingsformulier toe dat SEAT leads verzamelde die automatisch in het CRM-systeem van het merk werden geïntegreerd. Ten slotte was de flow zo bedacht dat de bezoeker aan het einde van de ervaring werd doorverwezen naar de binnenkant van de stand, voldoende om de rest van het gamma te blijven ontdekken.