Event Agencies

Jul 13, 2020, 3:37
SUNSET EVENTS begint het jaar in schoonheid !

SUNSET EVENTS begint het jaar in schoonheid !

19 februari 2020

Na een pitch raadpleegde de professionele divisie van de L'Oréal-groep in België Sunset Events om haar nieuwe producten voor 2020 te presenteren. Gedurende 2 dagen konden ongeveer 250 professionals en influencers de innovaties ontdekken in de L’Oréal Academy van de professionele merken L'Oréal, Redken, Redken Brews, Kérastase en Matrix. In dit kader heeft Sunset Events een evenement opgezet met als thema "In the Hair".

VIA, de vereniging van Belgische audiovisuele bedrijven, heeft ook gekozen voor Sunset Events om haar eerste SoniQ Award te organiseren. Op 13 februari, in de Event Lounge, waren 300 professionals aanwezig voor een avond in ski-sfeer met 3 inspirerende sprekers, een prijsuitreiking, een winterse walking diner en een slotfeest!

Ten slotte koos ook Nestlé Starbucks voor Sunset Events. Het bureau nam de organisatie op zich van zijn Second Learning Session die op 13 en 14 februari in Brussel plaatsvond. Sunset Events verwelkomde ongeveer honderd mensen uit heel Europa en liet hen de pareltjes van ons land ontdekken met een exclusief diner in het Atomium.