Event Agencies

Apr 27, 2024, 4:20
We People op de Boekenbeurs

We People op de Boekenbeurs

23 oktober 2019

In 2019 bracht Michiel Vanderheyden zijn allereerste boek uit: Moment Marketing. Van event naar memorabel moment. Naast het boek, startte hij samen met Barbara Stevens een nieuw strategisch agentschap: We People.  Ze begeleiden bedrijven in de relatie met hun stakeholders en geeft ook interessante keynotes.  Op 7 november is Michiel te gast op de Boekenbeurs in Antwerpen en kan je bij hem langskomen voor een signeersessie en een inspirerende keynote.

Eerst boeken inslaan en dan bijbabbelen bij een drankje op de stand van Agora? Graag! Of wil je een gratis ticket scoren? Dat kan ook.

We People nodigt je met veel plezier uit voor onderstaand programma.
- Boekenbeurs extra lang open van 18 uur tot 22 uur
- keynote door Michiel om 18.30 uur in de Groene Zaal
- bijpraten bij een glas vanaf 19.15 uur
- signeersessie aan de stand van Agora (distributeur van het boek) om 19.30 uur

Het grondplan van de Boekenbeurs vind je hier.

Inschrijven via info@wepeople.be voor 28/10/2019. Je ontvangt jouw ticket per mail ten laatste twee dagen voor het event.

Het Moment Marketing Model is een toekomstgerichte visie op human capital en bevat een duidelijke strategie om als bedrijf of merk opnieuw verbinding te creëren met stakeholders. Het model fungeert als leidraad om eventcommunicatie in lijn te brengen met het DNA van het merk, met de missie en visie van het bedrijf en niet in het minst met de concrete doelstellingen van het event. Het is de basisfilosofie voor We People.

Het boek lezen als voorbereiding op de boekenbeurs? Koop het dan hier